Колко лоша беше Славена…

02.02.2010 12:30 | Видян 4982 пъти

Колко лоша беше Славена…

От днес в ефира на Фен ТВ ще се завърти клипът на песента „Колко лоша бях”. В него Славена е много, много лоша и невярна жена. Тя сменя двама красиви мъже и три стилни визии.

Сюжетът на лентата разрива сложните връзки и тайни в един любовен триъгълник, в който се оказват въвлечени една красива жена - Славена, нейният любим и неговият най-добър приятел. Разплита ли се тази интрига, ще разберем от видеото на „Колко лоша бях”.

„С екипа този път заложихме на много изчистена визия в черно и бяло, както и на съвсем лек грим. Когато видях кадрите, които са се получили, бях много доволна. Момчетата, които участваха във видеото – Миро и Евгени, също много ми помогнаха да се отпусна пред камерата и да дам всичко от себе си. Мисля, че песента е страхотна, клипът определено е най-силният, който съм правила до момента. Дано и почитателите на попфолка са на същото мнение” – споделя Славена.

Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, оператор – Румен Атанасов. За стайлинга се погрижи Антония Йорданова, гримът е дело на Бони, а прическите на Стела.

„Колко лоша бях” е последното парче, което певицата записа и ще бъде включено в дебютния й албум, който до март трябва да излезе на пазара. Песента е по музика на сръбския композитор Стеван Симонович, аранжимент на Пламен Велинов и текст на Диян Георгиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !