Купонът в PLAZZA разцепи панталона на Азис

29.01.2010 16:00 | Видян 14100 пъти | Гласували 1

Купонът в PLAZZA разцепи панталона на Азис

Скъпият черен панталон на Азис се разкъса пред стотици гости, дошли да купонясват на втория рожден ден на столичния денс център Plazza. Кралят на фолка, който бе черешката на тортата за мащабния празник на заведението, се развихри на сцената и панталонът не удържа на порива на  чупките му. Като истински шоумен той излезе от ситуацията с чест и набързо смени марковия панталон с анцунг. Преди това обаче зарадва феновете си, като им позволи да видят ръбчетата на разкошното му бельо.

„Сестра ми е тук и искам да я извикам на сцената”, провикна се Азис и всички решиха, че наистина е извикал сестра си. Тя обаче се оказа дуетната му половинка Десислава и двамата напълниха душата на публиката с разбиващи парчета. След това кралят на попфолка изпя най-новото си парче „Бивши”, което нашумя и със скандалния си клип, в който „участва” труп. Специални поздрави Кралят отправи към свой приятел Георги, който се вживял за клипа в ролята на трупа.

Освен Десислава сред ВИП-гостите на купона бяха забелязани рапърът Устата, фолкпевиците Таня Боева, Валя, Ивена, Джина Стоева и други фолкдиви. Преди да излезе Азис на сцената на клуб Folk Idol в денс център PLAZZA, ВИП-персоните се насладиха на изискан коктейл в Legend- дискоклуб на територията на денс центъра. Сексапилната Мария Велкова, позната от „Сблъсък”, и екс-телевизонният водещ Троян Георгиев издадоха пред гостите, че скоро се очаква нов клуб от веригата PLAZZA. Вече съществуват три – в София, Варна и Бургас, а скоро ще отвори врати едно ново бижу, което ще промени завинаги клубния живот на град, който засега се пази в тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !