Румен Луканов взе шоуто на Боби Цанков

30.01.2010 09:00 | Видян 7783 пъти | Гласували 1

Румен Луканов взе шоуто на Боби Цанков

В настоящия брой рубриката ни Клонинг е доста по-различна от друг път, тъй като не става въпрос за истински двойници, каквито обикновено са героите на тези страници.

Двамата играчи в историята ни са завърналият се в ефира на Нова телевизия Румен Луканов и убитият в началото на годината скандален радиоводещ Боби Цанков. СЛАВА се сети за нещо много интересно от миналото на единия, което се оказа абсолютно еднакво с настоящето и вероятно бъдещето на другия. Мнозина от вас вероятно си спомнят как преди няколко години Боби Цанков правеше поредната игра с големи награди по телевизия СКАТ. Тя се казваше Колелото на късмета и в нея уж се раздаваха плазми, дивидита и други чудеса на техниката, които по онова време бяха доста скъпи. Преди седмица Колелото на късмета бе завъртяно и от Румен Луканов, и то в национален ефир. Разбира се, двете шоута като сценарий нямат нищо общо, като цел – не знаем. Както вероятно се досещате, нито единият, нито другият водещ не е открил топлата вода. Оригиналното Колело на късмета е американско и съществува от 1975 година. Това обаче не е най-фрапантното. Еднаквите заглавия на Цанковото и Лукановото шоу ни дадоха повод да се поразровим и да се натъкнем на някои слухове, които пък ни провокираха да си зададем въпроса: Румен Луканов ли е новият Боби Цанков?

Според злите езици причината да свалят Сделка или не от екран била, че съдели Румен Луканов. Из тв коридорите се шушука, че в играта с есемеси и обаждания с награда апартамент (която вървеше в рамките на Сделка или не), не била уточнена важна подробност - зрителите трябвало да се обадят и съответно да се набутат неколкократно, за да се регистрират за участие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

€70млн. за новата версия на Тримата...

Чернокож мускетар на име Ханибал ще се появи в най-новата...

22-годишна мулатка стана синоптичка...

Синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска са...

Няма коментари към тази новина !

*}