Ищар с нов албум

05.03.2008 11:26 | Видян 4043 пъти | Гласували 3

Ищар с нов албум

Магьосницата на уърлд музиката Ищар е една от най-харизматичните певици, до които българската публика е имала шанс да се докосне. Невероятната й личност, пленително сценично поведение и неоспорим талант намират своето отражение в музиката, която тя прави и й помагат вече две десетилетия да бъде кралицата на етно стила в световен мащаб. Кариерата на певицата е не по-малко динамична и любопитна от самата нея, а сега на музикалния пазар в България излиза и колекцията Ishtar – The Alabina Years. С медийната подкрепа на “Сити” радио и телевизия.

В това издание – най-новият сборен проект с хитовете на Ищар – място намират 18 от най-известните й парчета. Както самото заглавие говори, тук акцентът пада върху периода, в който тя е вокалистка на етно-уърлд групата “Алабина”, като не са пропуснати и най-запомнящите се моменти от соловата й кариера. Албумът The Alabina Years е достатъчен, за да представи по най-добър начин творчеството на една от легендарните формации в екзотичния жанр и нейната невероятна вокалистка.

В проекта са уловени най-зрелищните моменти от таланта на Ищар, както и хитовете, които цял свят продължава да пее и които са най-добрите образци на станалия така харесван “ориенталски поп”. Невероятното Last Kiss, C’est La Vie My Baby, Ya Mama Ya Mama, Alabina, Salma Ya Salama, Baila Maria, Eshebo, Habibi (Sawah) и мн други. Парчета, които носят духа на няколко етноса, музикалната красота на испанското фламенко, арабската музика, френските шансони, циганската страст, съчетани с познатото звучене на съвременните поп образци.

Проектът The Alabina Years е една Best Of колекция не само на творчеството на Ищар, но и на нейната мултикултурна идентичност. Родена в Израел, в семейството на майка-египтянка и баща-мароканец с испански корени, тя прекарва голяма част от живота си в Париж, а след това и в САЩ. Днес Ищар мисли на френски, брои на иврит и пише на английски. Всичко това можете да усетите в невероятната красота на нейните парчета, събрани в чисто новата колекция The Alabina Years – най-доброто уърлд заглавие на музикалния пазар за последните няколко години.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !