Румен Угрински - от кукловод до майор Егаси Костов

23.01.2010 09:00 | Видян 6341 пъти

Румен Угрински - от кукловод до майор Егаси Костов

Румен Угрински е сред малкото харизматични личности на малкия екран, която бързо набра  популярност и си спечели доста  почитатели. Зрителите го познават като един от водещите на Господари  на ефира, който всяка вечер се появява по бТВ заедно с колегата си Вальо Танев. Практиката в шоуто е лицата на да се сменят периодично. Така Румен и Вальо неотдавна поеха щафетата от Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Освен в Господари на ефира, Румен Угрински е звезда и в Пълна лудница. За онези, които не са разпознали перфектното му превъплъщение, бързаме да уточним, че именно той е прочутият майор Егаси Костов, пародия на емблематичния полицай майор Костов, който от години представя пътната обстановка в сутрешния блок на бТВ. В пародията на турските сериали – Сакъз, пък играе ролята на Угрин ефенди.

За Угрински лоша дума наистина не може да се каже. Хората, с които работи го оценяват като истински професионалист, всеотдаен, весел и положителен човек.

Освен по телевизията актьорът се изявява и в театъра. От завършването си в НАТФИЗ до сега работи в ЦКТ (Централен куклен театър), където прави детски представления. Негови близки споделят, че много обича работата си и децата. Това личи и по фактът, че непрекъснато говори за 6-годишната си дъщеричка. В семеен план е много щастлив, за което има принос разбира се и съпругата му – драматичната актриса Биляна Казакова. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

14 години затвор грозят Амбър Хърд

Австралийските власти разследват дали холивудската...

Катето Евро разкри грях на Кадиев

Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев....

Няма коментари към тази новина !

*}