Румен Угрински - от кукловод до майор Егаси Костов

23.01.2010 09:00 | Видян 8075 пъти

Румен Угрински - от кукловод до майор Егаси Костов

Румен Угрински е сред малкото харизматични личности на малкия екран, която бързо набра  популярност и си спечели доста  почитатели. Зрителите го познават като един от водещите на Господари  на ефира, който всяка вечер се появява по бТВ заедно с колегата си Вальо Танев. Практиката в шоуто е лицата на да се сменят периодично. Така Румен и Вальо неотдавна поеха щафетата от Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Освен в Господари на ефира, Румен Угрински е звезда и в Пълна лудница. За онези, които не са разпознали перфектното му превъплъщение, бързаме да уточним, че именно той е прочутият майор Егаси Костов, пародия на емблематичния полицай майор Костов, който от години представя пътната обстановка в сутрешния блок на бТВ. В пародията на турските сериали – Сакъз, пък играе ролята на Угрин ефенди.

За Угрински лоша дума наистина не може да се каже. Хората, с които работи го оценяват като истински професионалист, всеотдаен, весел и положителен човек.

Освен по телевизията актьорът се изявява и в театъра. От завършването си в НАТФИЗ до сега работи в ЦКТ (Централен куклен театър), където прави детски представления. Негови близки споделят, че много обича работата си и децата. Това личи и по фактът, че непрекъснато говори за 6-годишната си дъщеричка. В семеен план е много щастлив, за което има принос разбира се и съпругата му – драматичната актриса Биляна Казакова. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !