Sofia Blues Meeting със специален гост Ерик Сардинас

18.01.2010 14:00 | Видян 3735 пъти

Sofia Blues Meeting със специален гост Ерик Сардинас

На 01.03.2010година, 20.30 часа, сцената на най-добрия клуб за жива музика ще има честта да посрещне виртуозния китарист ЕРИК САРДИНАС, познат в България от участието си в концерта на Стив Вай.
На сцената на SOFIA LIVE CLUB, китаристът ще бъде хедлайнер на организирания в София фестивал SOFIA BLUES MEETING.

Участие в проявата ще вземе и Васко Кръпката с  “Кръпка Блус Бенд”.
След една много динамична и ползотворна година , белязана с няколко участия на европейски блус-фестивали  в Белгия, Холандия, Германия и Румъния, както и запис на албум в Карлсруе/Германия/, Васко Кръпката ще представи на фестивала парчета от подготвения за издаване нов албум, както и класики от Мисисипи и Делта-блуса. Винаги пълен с енергия и нови идеи, днес Кръпката е решен повече от всякога да го докаже: „Блусът е жив!”.
Зрителите ще имат удоволствето да чуят и  Vadviragok Blues Band -  новото явление на блус- и рок-сцената в Унгария! Младите и нахъсани момчета от Будапеща успешно продължават традициите на унгарските групи в блус и рок музиката и освен собствени композиции ще представят в характерен свой стил  кавъри на най-добрите образци от електрик и Чикаго-блуса.
И това не стига...Изненадата на вечерта ще бъде  специално формирания дует за фестивала Проф. Владо Радулов &  Камен Дойчинов – Кацата, които ще представят епохата на т.нар.  pre-war blues.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !