Преслава стана "Любимец на слушателите" на Любовните музикални награди

03.03.2008 15:53 | Видян 9600 пъти | Гласували 9

Преслава стана

Радио „Романтика“ организира бляскава церемония по връчването на първите Любовни музикални награди в България. Събитието се проведе на нестандартната дата 29-ти февруари, в столичния клуб Ориент 33 и беше излъчено на живо в ефира на Романтика – любовно радио номер 1 в София.
8 наградни статуетки бяха раздадени!
Теодора стана „Изпълнител на Авантюра“ за 2007-ма година, с песните си тя е събрала най-много двойки в едноименната любовната игра.
Преслава беше избрана за „Любимец на слушателите“, тя получи наградата и за „Любовна компилация/албум“ на 2007-ма година - „Романтични балади“, защото в нея водещ хит е „Водка с утеха“. Преслава грабна и специална награда за „Изпълнител на Bourjois“ за 2007-ма година.
Джина Стоева взе награда за „Изпълнител на Паломита“ за 2007-ма година, като беше отличена и със статуетката на най-нестандартната категория - „Песен за секс“ на 2007-ма година. Тя обеща да пробва лично дали хитът й „Докога“ е наистина толкова подходящ за „правене на любов“.
Глория получи приза за „Любовна песен“ на 2007-ма година с баладата „Ако те няма“.
Статуетката за „Любовна дуетна песен“ на 2007-ма година отиде при Анелия и Миро за песента „Завинаги“.
Бони бе отличена за най-секси изпълнителка и спечели пълен пакет лазерни процедури от медицински център „Афродита“.
Естествено не беше пропуснат и Азис, който взе награда за „Изпълнител номер 1 на любовни песни“ за 2007-ма година.
Най-високата награда „Изпълнителка номер 1 на любовни песни“ за 2007-ма година отиде при Емилия, поради напредналата бременност, нежната певица не присъства на церемонията, но благодари с предварително подготвен запис.
Спортните величия – Любо Ганев, Симона Пейчева и Кристина Рангелова също се включиха в церемонията, като връчиха част от статуетките. Награда връчи и най-чаровната метероложка – Десислава Банова.
Кои са победителите реши уникално жури, съставено от 50 влюбени двойки, слушатели на Романтика – любовно радио номер 1 в София!
Освен прекрасните статуетки, изпълнителите слизаха от сцената с куп подаръци – ВИП карта за химическо чистена Masterhood, луксозни комплекти от френската декоративна козметика Bourjois, ВИП карта за козметичен салон Angel Face и подаръци от Festa Wine и Campari.
Топ-радиоводещият Димитър Геновски изглеждаше перфектно с невероятен костюм на „Paruchev“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !