2010-а според Ванга носи световна война

28.12.2009 11:57 | Видян 11106 пъти | Гласували 3

2010-а според Ванга носи световна война

Ако има нещо специално в тези коледно-новогодишни празници, то е, че се отърваваме от една изключително лоша година. Господ чу молитвите ни и добутахме до края на 2009-а, която не само за България, но и за целия свят беше истерична, скандална, кризисна и бедствена. Съкратила е живота на всеки от нас поне с няколко години. Дано да е имало защо!

Въпросът е какво ще правим идната година. Защото оптимизмът, че старата най-накрая си отива, не означава, че новата ще бъде по-добра.

Стартовата позиция никак не е радваща – бизнес няма, безработицата ще се вдига още, лихвите остават високи, държавата е затегнала кранчето, не се вижда откъде ще тръгне промяната, която ще разбие кризата на пух и прах. Да не говорим, че петричката врачка Ванга е предсказала за 2010 г. трета световна война, която щяла да приключи чак през 2016.

Не ни остава нищо друго, освен да не й повярваме, а да се обърнем към нумерологията и към астрологията, която наричат още “глупавата сестра на астрономията”.

Според числата 2010 е година тройка, което обещава да бъде наситена с ярки и запомнящи се събития. На много от родените под знака на Стрелец и Козирог тя ще донесе обогатяване на семейството.

Тройката е година на осъществяване на проектите във всички сфери на живота. В най-голяма степен това се отнася за тези, които навлизат в Лична година 3, а още по-добре ако се казват Цветан, Симеон, Елена, Диана, Екатерина.

Година 3 е заредена с много енергия и жажда за свобода. Това е година на генералната промяна.
По китайския хороскоп пък 2010 е година на Металния тигър. Тя и 2011 според предсказанията на източните хора ще бъдат много добри поне за тяхната страна, за Япония и ЕС. Според източния календар на 14 февруари 2010 година ще започне годината на Металния тигър. За всички знаци тя ще се окаже интересна и перспективна. Тигрите са водолеите на източния хороскоп - вървят напред, презират условностите, йерархията и консерватизма. Това е знак на необикновеното действие, на изключителната съдба и неочакваните ситуации. Очаква се през 2010 г. да се увеличи броят на авариите, саботажите и скандалите без причина. Общият хороскоп за годината показва, че търпеливите и трудолюбивите ще достигнат своя звезден час. Очакват ни дълбоки реформи. Идва ред на младите и активните, на упоритите и настойчиво вървящите към целите си хора. Към властта ще се присъединят свежи лица и нови сили.  Годината на жълтия Метален тигър е период на междуличностни битки, на силни човешки амбиции, година на постижения, но и на изпитания на здравината на целия живот, пишат експертите от chudesa.net.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Няма коментари към тази новина !