Започна обратното броене до финала на Големия кеш

22.12.2009 10:30 | Видян 5389 пъти

Започна обратното броене до финала на Големия кеш

Малко време остава до финала на Големия кеш - играта с най-големите награди в ефира. Още само четири дни можете да спечелите ежедневната награда на Големия кеш от 15 000 лв, само като изпратите sms на кратък номер 500.  Последното теглене за дневната награда ще бъде на 25-и декември 2009 г. Вчера водещият Ники Кънчев даде и последната седмична награда от 30 000 лв. на участника, изпратил най-много верни отговори във викторината.

Големият кеш ще приключи в края на седмицата с връчването на баснословната сума от половин милион лева на един единствен щастливец. В жребия за голямата награда ще бъдат включени имената на всички участници във викторината, които са изпратили верни отговори от старта й на 21-септември.

Играта за половин милион лева продължава на кратък номер 500 за всички мобилни оператори до полунощ на 26-и срещу 27 декември., а жребият ще бъде излъчен наживо в неделя, 27-и декември . До тогава водещият на Големия кеш Ники Кънчев ще продължи да дава по една дневна награда от 15 000 лв. ,както винаги от 17.25 часа по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !