Мария Игнатова излизала скъпо на Петко

21.12.2009 11:45 | Видян 20366 пъти | Гласували 1

Мария Игнатова излизала скъпо на Петко

Разводът между един от собствениците на “Син сити” и ТВ звездата от “Господари на ефира” Мария Игнатова вече е факт.
"Да, наистина се разведохме с Мария . Това стана преди седмица. Синът ни Виктор трябваше да навърши три години”, разказа Петко Димитров пред в. 168 часа. Той и настоящата любима на Димитър Рачков се запознават преди 4 години и се венчават тутакси, но бракът им не потръгва.
“Нищо не се получи. Разминахме се. Истината е, че освен всичко Мария излиза доста скъпо. Бая пари хвърлих по нея”, разказва Петко пред изданието като допълва, че вероятно сега Игнатова се е променила, защото по негово време била страшно ревнива. "Вдигаше скандали, че не иска да стои вкъщи да гледа детето, а мен да ме няма по цяла нощ", казва Петко.
Ели Гигова нямала нужда Петко да й поема издръжката. “Ели е различна с това, че не й плащам сметките. Тя може би има повече пари от мен”, казва Петко. Той за първи път бил с жена, която не иска от него “Мерцедес”.
Петко с охота говори и за друга своя бивша - Преслава и признава, че бил лудо влюбен в нея и не можел да понася тълпите от обожатели около нея. “Тя като човек е уникална. Готина е, не е надменна и не страда от комплекси. Няма звездомания у нея и е естествена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хамзат Чимаев приет спешно в болница

Хамзат Чимаев е получил спешна медицинска помощ заради...

Гуркова и Кацарови откриха лятната...

Прекрасна лятна тераса откри официално снощи култовият...

Няма коментари към тази новина !