HADDAWAY разтърси София и Пловдив

21.12.2009 10:30 | Видян 5306 пъти | Гласували 1

HADDAWAY разтърси София и Пловдив

Екипът на радио ENERGY и феновете на радиото, което пуска любимите ви песни от 90-те, прекараха две безсънни парти нощи в два от градовете, където то звучи. София и Пловдив посрещнаха бурно рождения ден на ENERGY с един от любимите ретро изпълнители на слушателите – HADDAWAY!
Пeвецът от Тринидад и Тобаго направи уникално парти в две поредни вечери – първо в София, а на другия ден и в Пловдив. Стотици фенове се забавляваха с хитовете, които редовно си поръчват в сутрешното предаване за поздрави NRJ Request – What Is Love, Rock My Heart, Life и още много, но този път на живо! HADDAWAY изпълни всички песни, за които публиката мечтаеше, пя Happy Birthday на радио ENERGY и заедно с екипа на радиото изпълни акапелно най-нежната си балада I Miss You. Като на всеки рожден ден и на този, за стотиците гости на партито по случай празника на ENERGY, освен качествената музика от 90-те, имаше вкусна торта, много танци и поздрави. Секси ENERGY Снежанки посрещаха гостите, които искаха да се снимат с любимите си водещи от ENERGY и с певеца, който дойде специално за партитo със съдействейто на Select Music Media. Купона откриха Румънеца и Енчев, a самият HADDAWAY, малко преди да излезе за поредния бис, помогна за разрязването на тортата.
След двата концерта изпълнителят сподели с екипа на ENERGY, че купоните наистина са го заредили с енергия и обеща пак да дойде в България заради горещите фенове на музиката от 90-те и красивите български жени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Metamorphosis в Пловдив

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !