Тони Стораро сваля отличнички с китара

18.12.2009 13:20 | Видян 7056 пъти

Тони Стораро сваля отличнички с китара

Човекът-глас засне клип към най-новата си песен „Отличен (6)”. Във видеото Тони Стораро „се заиграва” с изкусителната Росица, която влиза в ролята на отличничката в Студентски град.

„Отличен (6)” е по музика на Христодулос Сиганос, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Даниел Ганев. Парчето бе промотирано няколко дни преди Студентския празник 8 декември и много бързо спечели сърцата на феновете. До петък миналата седмица гледанията на любителските клипове на песента в сайта за видеосподеляне vbox7 надхвърляха 200 000.
Вече е факт и официалното видео на „Отличен (6)”.

Клипът към песента представя Големия Тони в светлина, в която много от неговите почитатели не го познават. В някои от кадрите Стораро свири на китара и танцува заедно с изкусителната „студентка”. „Идеята за китарата беше моя – признава Големият Тони – надявам се хората да харесат клипа. Аз много се забавлявах по време на снимките” – добавя изпълнителят на Diapason Records.

Съвсем в синхрон с духа на парчето, видеото на „Отличен (6)” беше заснето с любезното съдействие на Royal Club в Студентски град /София/. Режисьор на лентата е Ненчо Касъмов, оператор – Румен Атанасов. За грима се погрижи Аделина, а прическите и стайлингът са дело на Миро.

Гледайте „Отличен (6)” и Тони Стораро – от днес в ефира на Фен ТВ!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !