Антонина ще се вживее в страшна приказка

16.12.2009 12:20 | Видян 4733 пъти | Гласували 1

Антонина ще се вживее в страшна приказка

Звездата от "Сънни мюзик", която подлуди феновете на поп-фолка с хита си "Горещо", работи усилено по проекта за представянето на новата й песен "Мразя".

Тя е по музика и аранжимент на Максим Горанов, а текстът е дело на самата Антонина. Тя записа рок баладата "Мразя" наскоро и избра да заложи именно на нея сред останалите 4 парчета, с които вече е готова.

"След "Горещо", което е много динамично и танцувално парче, много ми се искаше да изпея една красива и нежна балада. Надявам се, че ще отговори на очакванията на почитателите ми, защото я направих с огромно желание", откровена е Антонина.

В момента тя доуточява последните детайли за видео реализацията на парчето. Певицата отново ще се довери на оригиналния подход на Le Spot Production и режисьора Георги Славчев, с които засне и клипа към "Горещо".

"Харесвам виждането им за нещата - наистина различно и атрактивно. Именно за това залагам на тях да направят и клипа на "Мразя" - обяснява Антонина. - Замислили сме страхотни неща, ще снимаме на много различни места и ще ви издам, че сюжетът на клипа ще е като в истинска страшна приказка!"

Снимките на клипа стартират в четвъртък и според очакванията на екипа ще продължат 2 снимачни дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !