Кали подарява нов клип за празниците

14.12.2009 09:30 | Видян 5988 пъти | Гласували 1

Кали подарява нов клип за празниците

Само един снимачен ден бе необходим на Кали, за да реализира идеите си за видеоклипа към песента "Спри". Новото й парче се върти в радиоефира и сайтовете за видеосподеляне от няколко седмици и вече си спечели стотици позитивни отзиви.
"Много мои почитатели ме питаха кога ще заснема клип към "Спри" и ето че това се случи. Ще им подаря новото видео точно за празниците!", щастлива е Кали.
В клипа тя отново залага на оригиналността и новаторството. За реализацията му певицата се довери на младия режисьор Ивайло Спасов, с когото работят заедно за първи път. "Чудесно се сработихме с Иво, обясних му как искам да изглежда клипа - да бъде нежен и лек, да носи много настроение и усещане за виталност, защото такава е и песента - много жизнерадостна и танцувална. Той веднага рабра какво точно си представям и смея да кажа, че напълно реализира моята идея."
В кадрите ще видим една различна и преобразена Кали, благодарение и на интересния стайлинг, дело на личната й стилистка Красимира и перфектния макиаж от Мис Бони.
"Добрите неща се получават, когато се обградиш с добър екип - смята Кали. - Настроението по време на снимкиите беше несравнимо, много се забавлявахме. Бони постоянно се шегуваше и всички се смяхме до припадък. Тази позитивна енергия ще усетите и в клипа."
Кали се надява видеото към "Спри" да бъде готово до Коледа, за да го представи на почитателите си.
Песента "Спри" е по музика и аранжимент на хитмейкъра Велислав Драганински и текст на Росен Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !