Hypnotic празнуват Коледа с Живко Петров Трио

09.12.2009 16:00 | Видян 4391 пъти

Hypnotic празнуват Коледа с Живко Петров Трио

Магнетичният момичешки квартет Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември, в добре познатия SOFIA LIVE CLUB от 23.00 часа.
Специалното събитие ще е своеобразен празничен подарък към ценителите на красивата музика. Почитателите на атрактивните цигуларки ще чуят „Libertango” на аржентинския композитор Астор Пиацола, „Кармен” на Бизе, „Лудо Младо” и още от популярните пиеси на квартета.
Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3 - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани).

Живко Петров е класически пианист по образование, но от дълго време се занимава с джаз. Свири из цяла Европа включително и в известната зала "Ройъл Албърт Хол" (Лондон) на една сцена със Сара Брайтман, Зукеро, Омар Фарук и популярния български цигулар Васко Василев.
Веселин Веселинов-Еко започва кариерата си като басист в популярната българска блус формация на Васко Кръпката "Подуене Блус Бенд". След този период той се отдава на джаза и свири с музиканти като Симеон Щерев, Милчо Левиев, Теодоси Спасов и Иво Папазов. Негово дело е и саундтрака на снимания в България филм "Черната Далия" на Браян Де Палма.
Димитър Семов пък е сред най-търсените студийни и лайф барабанисти у нас. Той се занимава и с продуциране на музика.

И за да е балансът пълен, като гост-вокал хипнотичните музикантки са поканили Simon Rain, известен с характерния си кадифен глас. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който талантливата четворка записа през лятото. Чаровните момичета ще нажежат клубната атмосфера с няколко нови пиеси на италианския композитор Маурицио Абени, работил със самия Андреа Бочели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !