Ивана: Аз съм глупава жена, плащам си като поп

04.12.2009 12:45 | Видян 11368 пъти | Гласували 3

Ивана: Аз съм глупава жена, плащам си като поп

"Поздравления за това, че НАП започна да прави проверки. Радвам се, че някой си върши работата. Толкова пъти съм се ядосвала, че в нашия бизнес толкова хора прикриват доходи. А аз като глупава жена, в стремежа си да съм изрядна, от години плащам каквото трябва и каквото не трябва", обясни Ивана пред в. "Марица".

"От години счетоводител се грижи за делата ми и не се притеснявам от проверките. Проверявали са ме през 2003, 2005, 2007 г. Само тази година не са. Аз съм най-проверяваният човек в тази държава."

Джипът Тойота Ланд Круизър и апартаментът на Ивана под тепетата се водят на името на фирмата й. По думите й - взети са на кредит, който все още се изплаща.

"Смях се с глас, като чух за данък върху бакшиша. Вие представяте ли си някой таксиметров шофьор да излезе в края на смяната си и да каже: Днес имам 7 лева бакшиш. Бакшишът се оставя за добре свършена работа. Аз също давам, казва Ивана. Тя не пожела да коментира какъв е хонорарът, който заработва на участие. Всеки път е различно, тъй като може да се пее и без пари или на бартер. Похвална е инициативата на НАП, но ние сме много дребни риби. По-добре да се хванат със сенчестия бизнес. Защото парите, които ние получаваме, са преекспонирани", заяви певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ирина Флорин открива Пчелен мед за смет

Ирина Флорин, олимпийската шампионка по бокс Стойка...

Раздават за 49-и път Икарите на...

Тази година в Световния ден на театъра 27 март Съюзът на...

Няма коментари към тази новина !

*}