Димитър Рачков ще се обясни в любов в "Търси се..."

02.12.2009 17:00 | Видян 8942 пъти

Димитър Рачков ще се обясни в любов в

Един от най- популярните български актьори - Димитър Рачков ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се..." тази събота.

Дали е толкова забавен в живота и кои са трудностите, през които е преминал - това ще разкрият най-близките му хора, с някои от които зрителите ще се срещнат за първи път.

Първата изненада за Рачков ще бъдат продуцентите, които откриват таланта му на телевизионен водещ - Магърдич и Джуди Халваджиян. Като най-голям недостатък на актьора те ще изтъкнат непрекъснатите му закъснения за снимки.

„90 процента от Рачков в живота е смях и само 10 тъга", признава Джуди Халваджиян.

„Виждал съм го в трудни моменти. Много е тъжно да видиш Рачков тъжен", пък споделя Маги.

За невероятната химия, която има с Рачков ще разкаже и Васил Василев- Зуека.

„ Ние често мислим и изказваме едни и същи неща. Понякога обаче се страхувам да не плати прекалено високата цена на вечно заетия човек", споделя откровено Зуека.

Той ще упрекне Рачков, заради решението му да напусне театъра и ще го провокира да се впусне в една от драматичните си роли на сцената - тази на Отело.

Безспорно най-вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговите родители. Екипът на „Търси се..." пътува до Бургас за едно много емоционално интервю със семейство Рачкови.

„Много ни липсва, защото той никога не се е отделял от нас. Преживяли сме всичко с него - изпитите в НАТФИЗ, първите години в София, любовта и разочарованията му", споделят семейство Рачкови.

Какво още ще признаят за него те и каква е била мечтата им за реализацията на сина им, ще стане ясно в студиото на предаването.

„На този етап на него му липсва едно истинско семейство", смятат родителите на актьора, които изключително много му помагат в отглеждането на сина му.

Рачков няма да скрие емоциите си от най-милата среща за него - тази със сина му - Димитър Рачков - младши.

„Тати е много смешен. С него ходиме на басейн", ще признае по детски 3-годишното дете. „Това е съществото, за което бих направил абсолютно всичко на света", ще признае Рачков..

Днес Рачков отново е на вълните на голямата любов. За нея ще разкаже неговата приятелка - Мария Игнатова. „Той изобщо не е романтичен и изобщо не е ревнив", споделя Мария.

Развълнуван Рачков ще се обясни в любов на Мария именно от ефира на „Търси се..". Мария пък ще го помоли да я имитира. Водещите Меги и Нели ще се постараят да направят от Рачков нейн двойник - с дълга руса коса и елегантна рокля. Как ще се справи с тази роля - зрители ще видят в събота.

Забавна ще бъде срещата на актьора и с неговата близка приятелка - актрисата Елена Петрова. За да докаже обичта си към него тя е облечена с фланелка с неговия образ, а на самия него в студиото ще подари фланелка със снимка на сина му.

Последната изненада за Рачков ще го върне в първите години на студентството му в НАТФИЗ. В студиото на живо ще влезе неговият добър приятел и съквартирант - актьорът Пенко Господинов. Двамата ще си спомнят за многото комичните и драматични моменти, през които са минали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откраднаха скъпата електричка на...

След радостта от новината, че се...

Алекс Гърдева от "Ергенът" дрогира...

Алекс Гърдева доби популярност покрай риалити формата...

Няма коментари към тази новина !