Димитър Рачков ще се обясни в любов в "Търси се..."

02.12.2009 17:00 | Видян 9201 пъти

Димитър Рачков ще се обясни в любов в

Един от най- популярните български актьори - Димитър Рачков ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се..." тази събота.

Дали е толкова забавен в живота и кои са трудностите, през които е преминал - това ще разкрият най-близките му хора, с някои от които зрителите ще се срещнат за първи път.

Първата изненада за Рачков ще бъдат продуцентите, които откриват таланта му на телевизионен водещ - Магърдич и Джуди Халваджиян. Като най-голям недостатък на актьора те ще изтъкнат непрекъснатите му закъснения за снимки.

„90 процента от Рачков в живота е смях и само 10 тъга", признава Джуди Халваджиян.

„Виждал съм го в трудни моменти. Много е тъжно да видиш Рачков тъжен", пък споделя Маги.

За невероятната химия, която има с Рачков ще разкаже и Васил Василев- Зуека.

„ Ние често мислим и изказваме едни и същи неща. Понякога обаче се страхувам да не плати прекалено високата цена на вечно заетия човек", споделя откровено Зуека.

Той ще упрекне Рачков, заради решението му да напусне театъра и ще го провокира да се впусне в една от драматичните си роли на сцената - тази на Отело.

Безспорно най-вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговите родители. Екипът на „Търси се..." пътува до Бургас за едно много емоционално интервю със семейство Рачкови.

„Много ни липсва, защото той никога не се е отделял от нас. Преживяли сме всичко с него - изпитите в НАТФИЗ, първите години в София, любовта и разочарованията му", споделят семейство Рачкови.

Какво още ще признаят за него те и каква е била мечтата им за реализацията на сина им, ще стане ясно в студиото на предаването.

„На този етап на него му липсва едно истинско семейство", смятат родителите на актьора, които изключително много му помагат в отглеждането на сина му.

Рачков няма да скрие емоциите си от най-милата среща за него - тази със сина му - Димитър Рачков - младши.

„Тати е много смешен. С него ходиме на басейн", ще признае по детски 3-годишното дете. „Това е съществото, за което бих направил абсолютно всичко на света", ще признае Рачков..

Днес Рачков отново е на вълните на голямата любов. За нея ще разкаже неговата приятелка - Мария Игнатова. „Той изобщо не е романтичен и изобщо не е ревнив", споделя Мария.

Развълнуван Рачков ще се обясни в любов на Мария именно от ефира на „Търси се..". Мария пък ще го помоли да я имитира. Водещите Меги и Нели ще се постараят да направят от Рачков нейн двойник - с дълга руса коса и елегантна рокля. Как ще се справи с тази роля - зрители ще видят в събота.

Забавна ще бъде срещата на актьора и с неговата близка приятелка - актрисата Елена Петрова. За да докаже обичта си към него тя е облечена с фланелка с неговия образ, а на самия него в студиото ще подари фланелка със снимка на сина му.

Последната изненада за Рачков ще го върне в първите години на студентството му в НАТФИЗ. В студиото на живо ще влезе неговият добър приятел и съквартирант - актьорът Пенко Господинов. Двамата ще си спомнят за многото комичните и драматични моменти, през които са минали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !