Миски се обединиха против насилието

02.12.2009 11:45 | Видян 4807 пъти

Миски се обединиха против насилието

Тв водещата Юлиана Дончева даде сериозна сума на благотворителен търг за елхата, която нейната колежка Ели Гигова собственоръчно бе украсила, съобщи dir.bg. Колко пари точно е броила за изкуственото дърво, организаторите предпочетоха да запазят в тайна, но минимумът, който можеше да се плати за едно коледно дърво, беше 200 лева.

Освен Юлиана Дончева и Ели Гигова в благотворителния търг на фондация "Не на насилието" се включиха цяла плеяда от популярни миски. Сред участничките в събитието бяха Маги Желязкова, Цвети Разложка, Екатерина Дунева, Елеонора Манчева.
Всяка бе украсила своя елха, която се продаваше. Десет от 32-те дръвчета бяха купени на място, в градината на "Гранд хотел София", а останалите ще се продават там до 10 декември.

Събраната сума от благотворителното събитие ще бъде предоставена за център „Не на насилието“. Основателите се надяват, че чрез него ще се помогне на много хора, които са били заплашени или са жертви на насилие да се справят с проблема.

Присъстващите не пропуснаха да осъдят и ужасния инцидент с моделката Деси Зидарова, която в момента лежи в болница с тежки контузии след нападение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Капчикова издаде имената на близнаците

Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова издаде какви имена носят...

Кристофър Нолан спасява киното с Тенет

Дългоочакваният нов филм на режисьора Кристофър Нолан -...

Няма коментари към тази новина !

*}