Румяна Попова се запали по facebook

01.12.2009 15:40 | Видян 8071 пъти | Гласували 9

Румяна Попова се запали по facebook

От няколко дни фолклорната изпълнителка Румяна Попова има свой профил в най-популярната социална мрежа facebook. Всички почитатели на македонската музика могат да открият звездата на DIAPASON RECORDS във виртуалното пространство под юзър нейма Rumiana Popova.
Да стане член на най-популярната социална мрежа я подтикнала нейната дъщеря, която като повечето млади хора обича да сърфира интернет. В началото изпълнителката на „Се събрали комитите” била много скептично настроена към виртуалната комуникация. Когато обаче се запознала с някои от възможностите на facebook, станала истински фен на този тип общуване.
„Истината е, че това е изключително лесен и бърз начин да разбереш какво мислят феновете за работата ти”, казва Румяна Попова. „Чудесно е, че можеш да получаваш не само похвали, но и критики и така да бъдеш винаги наясно с това, какво харесва публиката и какво не. А това е изключително важно за всеки изпълнител”, допълва още певицата.
Засега Румяна Попова не е разучила всички тънкости на facebook, но е изключително заинтригувана и има намерение да се превърне в истински корифей във виртуалното пространство. „На този етап, не мога да се справям с всичко сама и дъщеря ми ми помага много, показва ми различни функции и как да действам из мрежата.”, откровено признава талантливата певица. „Надявам се, че в бъдеще ще успея да усвоя всичко и да го използвам с лекота.”, споделя още тя Румяна Попова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !