Камелия изпълнява желания в The Cotton Club

30.11.2009 10:30 | Видян 13041 пъти

Камелия изпълнява желания в The Cotton Club

The Cotton Club отново е в центъра на най-щурите купони за сезона с цяла поредица студентски партита, чак до Нова Година. Всеки понеделник в хитовото заведение в Студентски град ще се вихрят студентите от УНСС, а вторниците са резервирани за шумните партита на Техническия университет, организирани със специалното съдействие на студентските съвети на двете учебни заведения. За неповторимото настроение на всички ще се грижи DJ Станчо, а входа ще е безплатен за притежателите на Fen Card и Student Club Card.За да се сдобиете с една от тях, търсете промоутърските екипи на Fen Card в Студенстки град.

Тази сряда (2.12),  гост в поредицата “STAR NIGHT” в The Cotton Club, ще бъде русото торнадо на поп-фолка Камелия. Провокативната изпълнителка на Пайнер със сигурност ще изненада с нов шокиращ тоалет и по традиция ще разбуни духовете в заведението. Насладата за окото на всички гости в The Cotton Club ще продължи повече от час, а за тоталното избухване, Камелия е подготвила най-хитовите си парчета, сред които “Луда по тебе”, “Залеза и зората”, “Огън момиче”, “Черна кръв”, “Оргазъм” и най-новото “Оставяш петна”.

За онези, които все пак са успели да останат “чисти и неопетнени” след греховната нощ с Камелия, четвъртък е вечерта на специалните THE SPOT партита в The Cotton Club. Партитата са с безплатен вход за притежателите на Fen Card и Student Club Card и са организирани за всички почитатели на лудите танци, гореща музика и ексклузивни  промоции, а в допълнение организаторите обещават купища подаръци и изненади. Уикендите до края на годината са със запазената марка на уникалния и неповторим DJ Станчо - цар на най-шеметните купони в цяла София.

На 8.12, звездния The Cotton Club ще посрещне студентския празник с обилно количество марков алкохол и сензационни промоции за всички студенти. Музикалните коктейли по традиция ще забърка небезизвестният музикален резидент на клуба – DJ Станчо.

Ден по-късно (9.12), The Cotton Club ще бъде домакин на първото FOLK FACEBOOK PARTY в София, за всички приятели на клуба в социалната мрежа, и почитателите на поп-фолк жанра. "Не забравяйте, вземете приятели!", припомнят организаторите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !