Пускат филм за Теодора

26.11.2009 17:00 | Видян 6073 пъти | Гласували 1

Пускат филм за Теодора

Този петък в 18.00 часа по Фен ТВ ще се излъчи премиерата на филма, посветен на рецитала на Теодора, с който закри първата конкурсна вечер на тазгодишното издание на престижния фестивал „Пирин фолк – Сандански”.
Цял месец примата на DIAPASON RECORDS усилено се подготвя за самостоятелния си фолклорния рецитал на „Пирин фолк – Сандански” 2009. Но огромния й труд доведе до отлични резултати и зрелищният спектакъл, който показа на сцената, ще се помни още дълго. Макар и да е попфолк изпълнителка, тя винаги е имала пристрастия към народната музика. Завършила е училище с такава насоченост и не пропуска да изпълнява фолклорни песни на всички свои изяви. Името й отдавна е свързано с фестивала „Пирин фолк – Сандански”. През 2005 печели трета награда за нова авторска македонска песен с „Любовта ме убива”, а през 2007 бе водеща на престижния форум заедно с Ники Николов.
В самостоятелния си рецитал Теодора заложи на странджански, тракийски и македонски песни. Но освен брилянтното изпълнение атрактивната певица поднесе на зрителите изключително запомнящо се шоу. Всичко – от детайла в оригиналните костюми до най-малката стъпка, бе изпипано до съвършенство. Красивият спектакъл топзвездата на DIAPASON RECORDS поднесе с помощта на ансамбъл „Чинари” с ръководител Асен Павлов. Освен впечатляващата хореография, в която самата певица участваше, имаше и много пироефекти и други впечатляващи сценични номера. Певицата демонстрира не само певчески и танцувални умения, но и значителна доза артистизъм.
Запомнящото представяне на Теодора със сигурност ще остане в историята на фестивала. От интервюто с певицата във филма-мейкинг ще разберете как е успяла да създаде този брилянтен спектакъл, както и много любопитни детайли около подготовката му. Във видеото има и  много backstage кадри, които разкриват колко вълнения съпътстват създаването на такова шоу, каквото ни поднесе гласовитата изпълнителка.  Във тв филма ще видите още кратки интервюта с продуцента на  DIAPASON RECORDS – Ненчо Касъмов  и музикалния продуцент на Теодора – Дали Иванова, които изказват адмирациите си към професионализма на талантливата певица.
Не пропускайте премиерата на филма-мейкинг „Теодора на Пирин фолк – Сандански” 2009 този петък (27.11) от 18 часа по Фен ТВ, както  и повторенията в събота (28.11) от 12 часа, неделя (29.11) от 18 часа и понеделник (30.11) от 6 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !