Артистите от Live From Buena Vista водят роднини в София

25.11.2009 13:40 | Видян 3618 пъти

Артистите от Live From Buena Vista водят роднини в София

“Още по-горещо шоу ви очаква на 10-ти февруари” в зала 1 на НДК, закани се добре познатия на българската публика Хулио Алберто Фернандес, солист на шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge. Този път в България, той ще пристигне заедно със съпругата си – Ребека, която обича да го придружава навсякъде. Целият състав вече толкова е свикнал с нея, че по време на един от спектаклите, човекът, който обявявал имената на солистите, вместо да извика “А сега - Хулио и Тереза, казал - Хулио и Ребека!”. Тази и още забавни истории сподели самият Хулио Алберо Фернандес в разговор с организаторите от Жокер медиа, по повод предстоящият спектакъл през февруари. Роднина на другата звезда на сцената – Тереза Гарсия Катурла, ще я придружава у нас. Синът й Johannes García, кръстен на великия композитор – Бах , е един от музикантите в шоуто.
Посланиците на кубинската култура по света, както звездите определят себе си и самото шоу, никога не забравят първоначалните герои от Buena Vista Social Club и основатели на Live From Buena Vista – The Havana Lounge - Рубен Гонзалес и Пио Лейва. Хулио Алберто казва “Buena Vista Social Club даде началото на един път – и ние и много други като нас, тръгнахме по него”.
Пътят отново ще ги доведе в България – на 10-ти февруари в зала 1 на НДК. Билетите за шоуто вече са в продажба – ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore,M-Tel, Orange Center и в Билетен център в НДК. Цената им е от 25 лв. до 90 лв. за билет.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !