Палатът на Косьо Самоковеца оживя

24.11.2009 12:20 | Видян 13901 пъти | Гласували 2

Палатът на Косьо Самоковеца оживя

Трескава подготовка и суматоха цари по случай  отварянето на палата на Косьо Самоковеца в Боровец, забелязаха очевидци. В светските среди упорито се  носи слуха, че новия собственик на хотела една от най-богатите българки – Петя Славова, избира лично последните детайли в декорацията и обзавеждането на хотела, дни преди да посрещне първите си отбрани гости. Вече се знае, че Феста Уинтър Палас, както е новото име на Константин Палас в Боровец, ще посрещне само ВИП персони от най-близкото обкръжение на Петя Славова. Най-свежата светска клюка е, че много публични личности  живо се интересуват да бъдат сред първите избрани, които ще посрещнат идващата 2010 година сред бароков лукс. Осведомени, обаче потвърждават, че отдавна всички стаи са продадени, при това на баснословна цена. Палатът вече блести с пищна новогодишна украса и привлича туристи за папарашки снимки.

Ще припомним, че хотелът на Косьо Самоковеца се сдоби с твърде широка популярност и слава, след убийството на собственика си поради факта, че вдовицата Ангелинка, се раздели своевременно с имота, малко преди той да бъде запориран от властите.

Напористи репортери  успяха да надникнат в небезизвестния хотел.  Интериорът е ултра скъп и обзавеждането е разточително – венециански мозайки със златни елементи, които са изработени по поръка на злощастният първи собственик на „палацото” лично от италиански майстори на това изкуство. Мраморни камини, шадравани и скъпарски аксесоари пълнят очите. Мебели на италианската фирма Селва, поръчани в Италия от най-високия клас колекции и уникати в единични бройки луксозно ще приютяват избраните да отсядат в тази обител на разкоша. Всяка стая е различна и уникална. Баните, са с джакузита и хидромасажни душ кабини.

От Феста хотели не потвърдиха, но и не отрекоха, че пиршеството, което се подготвя за Нова година ще бъде достойно за знаменитости от червения килим и ще бъде закрито за простосмъртни. А източник, пожелал своята анонимност, издаде, че „глезотии” в новогодишната нощ ще се сервират не само в ресторантите и баровете, но и около басейна, че дори и в Спа центъра, съвсем в хедонистичен стил .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !