Емануела и Крум на върха

20.11.2009 13:00 | Видян 12789 пъти

Емануела и Крум на върха

Дуетното изпълнение на Емануела и Крум "Нищо не знаеш" е шест седмици на първо място в класацията Nielsen Top 100.

Песента на атрактивните изпълнители на Ара мюзик е безспорен хит, който успява цели шест седмици да удържи на огромната конкуренция от сто песни в различни жанрове и да заема лидерска позиция, според "Nielsen Music Control".

 "Нищо не знаеш" продължава да властва в класацията и Емануела и Крум се надяват дори да надминат рекорда от шест седмици.

"Nielsen Music Control" е водеща компания за мониторинг на музикални излъчвания (еърплей) в света. Счита се, че тя е единственият официален доставчик на класации, който може да предостави на музикалната индустрия трайна и реална перспектива за мониторинг на излъчване.

Двете звезди на Ара мюзик са категорични, че когато изпееш нещо от цялото си сърце, със сигурност ще има успех. Във видеоклипа към песента Емануела и Крум пресъздават живота на двама влюбени. "Искахме да покажем на хората реалните неща от живота – такива, каквито сме описали с текста и такива, каквито се случват непрекъснато с нас и около нас. Понякога обичаш и си обичан, но подминаваш любовта, защото все търсиш повече и повече и не си готов на компромиси",  споделят двамата.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Последният фронт с Юлиан Костов с...

В драматичната история на филма Последният фронт...

APRA обяви стратегическо партньорство...

•    Най-ефективната консултантска...

Няма коментари към тази новина !

*}