ЛиЛана подкрепи кампанията на БЧК "Избери мляко със знакана БЧК - нахрани дете!"

20.11.2009 12:00 | Видян 12717 пъти | Гласували 1

ЛиЛана подкрепи кампанията на БЧК

На 19 ноември 2009, в магазин Кауфланд в Младост, поп изпълнителката ЛиЛана, даде автографи на своите почитатели, които закупиха кутия прясно мляко със стикера на Българския червен кръст. 
В момента се провежда националното турне на ЛиЛана и Мишо Шамара „Dime Piece Tour by Fibella Wave”, но това не попречи на младата певица да подкрепи благотворителната кампания „Избери мляко със знака на БЧК – нахрани дете!”, организирана от БЧК и Фондация „С грижа за здравето”.

Целта на кампанията е да се осигури топъл обяд и чаша мляко на нуждаещи се деца включени в програмата "Топъл обяд" на БЧК. Вече пета година програма "Топъл обяд" на Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК предоставя през учебната година храна на деца в неравностойно положение – деца от социално слаби семейства, сираци, полусираци и безпризорни.

За всяка четвърта закупена кутия прясно мляко със стикер на БЧК, се дарява чаша топло мляко на дете в неравностойно социално положение.

В рамките на инициативата, автографи раздадоха и  Galia /почетен посланик към Фонда за населението при ООН/ и ДесиСлава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Засега не бих искала нищо да...

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да...

Franz Ferdinand идват за Burgas...

Две от актуалните световни инди рок банди Franz...

Няма коментари към тази новина !

*}