Българки редом с Брегович

24.02.2008 09:01 | Видян 4646 пъти

Българки редом с Брегович

Верен на досегашните си традиции, легендата на балканската музика Горан Брегович ще се довери отново на таланта и професионализма на българските народни певици Людмила и Даниела Радкови. Освен че винаги са били част от концертната му програма у нас досега, в края на януари сестри Радкови бяха солистки на големия концерт на Горан Брегович в парк „Араукано” в чилийската столица Сантяго. Концертът се проведе в рамките на международния театрален фестивал „Сантяго а мил” пред повече от 25 000 души публика.
 Горан Брегович пристига в България по покана на г-н Петър Лашов, за да изнесе двучасов концерт в столичния „Най клуб” на 27-ми февруари. Участието му е част от натоварената му концертна програма – Брегович ще пристигне в страната от Лас Палмас – Канарски острови, като още на следващия ден ще отпътува за концерт в Португалия. В рамките на 20-тина дни предстоят изпълнения пред широка публика в Швейцария, Женева и Словакия.
 Известният музикант ще пристигне у нас заедно със своя продуцент Радомир Марич, организирал през миналата година два концерта на „Rolling Stones” в Сърбия.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !