Теди: Не ходя с Бербатов, той си има някаква приятелка

21.02.2008 16:38 | Видян 41628 пъти | Гласували 8

Теди: Не ходя с Бербатов, той си има някаква приятелка

Напоследък най-одумваните звезди в България и даже в Европа са топмоделът Теди Велинова и футболната звезда Димитър Бербатов, на които всички преписват тайна интимна връзка. Даже световният таблоид Сън отдели подчертано внимание на тази тема.
За да разберем каква е истината се обадихме лично на красивата манекенка и колежка от нашето списание EASY, която намерихме в Италия. Не на Острова!

Как ще коментирате слуховете за връзка с Димитър Бербатов?
Не знам какво мога да изкоментирам на тази измишльотина. Не е вярно! Първо, не съм ходила никога в Лондон, второ – дори и да съм ходила, не виждам как, при положение, че си имам сериозно гадже, ще съм с Бербатов! Как точно става 7 – 8 пъти да хвърча до Острова, не е ясно! Все някак си моят щеше да ме хване, нали?! Въобще не знам от къде излезе цялата тази спекулация, но се вдигна страшен шум за нищо! Аз от една седмица съм в чужбина и откъслечно разбирам за тези неща, а и виждам в няколко европейски вестника публикувани снимки! Те ме ожениха вече за това момче! Те са луди!

Говореше се, че преди години именно Митко е бил причината да скъсате с бившето си гадже Румен Бояджиев, който ви хванал интимно. Вярно ли е?
Глупости. С Румен се разделихме по съвсем други причини.

След като изяснихме, че нямате връзка с футболиста, да изясним и това от кога се познавате, в какви отношения сте всъщност. Говори се, че сте се срещнали на купон на друга коментирана във връзка с футболисти моделка - Снежина Вълкова...

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !