Силвия се завръща

12.11.2009 10:40 | Видян 6929 пъти | Гласували 2

Силвия се завръща

След кратко затишие, Силвия зарадва своите почитатели с новината, че готви два нови самостоятелни албума, съобщиха от planeta.tv.

Певицата, която през 2007 година спечели първа награда от "Пирин фолк" за авторска песен, записа четири македонски песни. Сексапилната изпълнителка е готова и с шест авторски поп-фолк парчета, които много скоро ще запише в студио.

За музиката на новите си песни тя се довери на композиторите Светослав Лобошки, Ленко Драганов и Велислав Драганински. Мартин Биолчев пък е написал за нея продължение на "Ти ме подлудяваш", което носи същия хитов потенциал. Силвия смята да направи ремикс на песента "Любовен миг", нейна голяма слабост, защото автор на музиката и текста е самата певица.

Песента, на която Силвия залага в момента и смята да снима видеоклип е със заглавие "Честна и грешна". Автор на музиката и аранжиментът е Светослав Лобошки, а текстът е на поетесата Лиляна Димова. За подбора на новите песни, Силвия е гласувала и голямо доверие на преценката на своя голям фен Николай Костовски.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !