Деси Добрева просълзи българи и американци в Ню Йорк

10.11.2009 16:45 | Видян 5950 пъти

Деси Добрева просълзи българи и американци в Ню Йорк

Турнето на Деси Добрева в САЩ, наречено "Пътешествие до България", стартира в Ню Йорк през уикенда, съобщиха за "Монитор" българи, присъствали на събитието.

Една от най-реномираните зали в мегаполиса The Renaisssance of Astoria прие бившата вокалистка в "Шоуто на Слави" и многобройните й феновете от българската общност в града. Почитатели на русокосата певица са пътували с часове, за да присъстват на концерта, долитайки от различни точки на страната на неограничените възможности. Дошли са българи от Питсбърг, Бостън, Кънектикът и Джърси, както и много американци.

"На събитието имаше и представители на българската  дипломатическа мисия. Организаторът на концерта в Ню Йoрк - музикалният продуцент Ради Георгиев, се беше погрижил за отличната обстановка, аудио- и визуaлните ефекти, както и за пълното удобство на гостите", разказа певицата пред "Монитор".

Деси докара до сълзи емигрантите с денс обработки на народни песни като "Нaзад, назад, моме Калино", "Лудо млaдо", "Йoвано, Йованке", "Изгряла е месечинка". Тя поведе хоро, което се ви до малките часове. На певицата й предстои да пее в градовете Чикаго, Сан Диего, Лос Анджелис, Денвър, Питсбърг, Сан Франциско, Сейнт Луис, Далас, Бостън, Отава, Монреал, Орландо и Форт Ловърдейл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !