Мирослав Найденов става звезден репортер

10.11.2009 14:00 | Видян 4125 пъти

Мирослав Найденов става звезден репортер

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов е най-новия звезден репортер на Нова телевизия. Темите, които отразява той са много актуални. В понеделник мънистърът запозна зрителите с новостите около акциза за домашната ракия и с това как хората на село приемат новината.
Вторник - по пазарите в страната масово се продават плодове и зеленчуци без сертификат за произход. Проверка на пазар в центъра на София, където всички вдигат рамене и казват, че са само продавачи и шефа го няма /познат трик за избягване на глоба/, ще направи Мирослав Найденов.
С ужасната мръсотия в кухните на китайските ресторанти ще се занимае звездният репортер в сряда. С ДВСК министъра нахлува в два ресторанта на проверка. Единият е затворен. Освен лоша хигиена, самата сграда се руши над главите на готвачите.
В четвъртък ще се нищи има ли етикети в магазините, които да показват продуктите с растителни мазнини. Наредбата за специалното им обозначаване влезе в сила преди 1 година. Проверката ще бъде в голяма верига за хранителни стоки.
Рано сутрин в "Южния парк" много хора си разхождат кучетата, но никой не чисти след тях. Министърът раздава найлонови ръкавици на собствениците на домашни животни в петък.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !