Антония Петрова се готви за Мис Свят

05.11.2009 13:40 | Видян 13093 пъти | Гласували 1

Антония Петрова се готви за Мис Свят

Антония Петрова заминава утре за Лондон, където ще присъства на вечеря, организирана от централата на “Мис Свят” и където в продължение на няколко дни ще се провеждат първите репетиции за конкурса, съобщи dir.bg.

Антония говори добре английски, така че няма да й се налага да заляга над уроците. Миската смята да смае журито с елегантна визия и подготвена специално за конкурса Мис Свят модерна интерпретация на български народен танц.

Тази година световната централа е избрала домакин на събитието да бъде един от най-луксозните градове в Южна Африка, Йоханесбург. 112 красавици от цял свят ще омагьосат публиката в пищна феерия от цветове и музика, излъчвана директно по националните телевизии на държавите участнички. В три кръга те ще демонстрират своите таланти, национални одежди и официални тоалети, изработени от дизайнери от страните им. По време на цялостния им престой, в продължение на 1 месец, дамите ще се срещат с множество медии, ще посещават различни обществени организации, културни институции и домове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !