15 дни до старта на новото видео на Устата

05.11.2009 12:40 | Видян 5063 пъти

15 дни до старта на новото видео на Устата

Bloody Jane - появява се преждевременно на бял свят в седмия месец с вроден дефект в говора. Без да прояви особена заинтересованост, самотната ú майкa я записва като "Безименната" в акта за раждане, пише signal.bg.

Майката прехвърля детето от роднини на роднини, които ú дават името Jane, а според една популярна история - дори разменя малката за кана бира.

След няколко години Jane се мести при своите леля и чичо - контрабандисти, но затрудненията ú в говора стават причина за постоянен физически и психически тормоз.

Малкото момиче осъществява контакт с външния свят единствено чрез бележки и говори все по-рядко, затваряйки се в себе си.

За първи път влиза в затвора на 18-годишна възраст. По това време тя вече е пребивавала 2 години в поправително училище за кражба от магазин. След излизането си започва работа като стриптизьорка.

Първата ú жертва е жестоко удушена с найлонов плик и намерена в задната стаичка на нощен клуб. Полицията открива надпис върху плика, затегнат на лицето на жертвата: "НЯМАШЕ КАКВО ДА КАЖЕ".

В следващите няколко години придобива известност с прозвището Bloody Jane, с оставените 10 трупа след себе си, от които 4 неоткрити, както и с изпратените до медиите писма за извършените убийства.

В кодираните писма, тя умишлено оставя улики, за да насочи следователите към сцената на престъплението. Всеки път жертвата е откривана с едно и също послание, изписано върху тялото ú, както при първия случай.

Знае се, че тя избягва сближаването с жертвите и не обича разговорите с тях. Вярва, че ако опознае жертвата и започне да гледа на нея като на истински човек, това ще разруши фантазията ú.

Bloody Jane изчезва за период от 5 години, за да напомни отскоро за себе си със серия нови писма до медиите, в които подробно описва сцената на бъдещо убийство и неговата дата - 20.11.09.

Очаквайте още ексклузивни истории на жени-килъри, участващи в новия клип на Устата!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !