Мишо Савов се прибра от Лас Вегас заради клип на Димана

20.10.2009 14:00 | Видян 8118 пъти | Гласували 1

Мишо Савов се прибра от Лас Вегас заради клип на Димана

Българският Арнолд Шварценегер Мишо Савов се прибра от Лас Вегас, заради новият клип на Димана към песента “За малко да ме имаш”. Братът на ди-джей Дамян нашумя през лятото, след като в автобус на автогара Сливен с голи ръце обезвреди въоръжен мъж.

Мишо Савов от 10-години живее в града на хазарта, а от две е каскадьор и актьор в най-известното шоу там – “Сирените”. Аполонът въобще не се притесни да покаже голо тяло във видеото. Лентата, снимана в Пловдив от Люси Иларионов, се разказва за богата дама и автомонтьор. Куриозното е, че “суперразбирачът” Савов, докато сменял гумите на тунингованото жълто BMW целият се залял с автомобилно масло, което се превърнало в секси дефект.

“И на мен ми се е налагало да сменям гуми” – признава Димана, “Миналата година бях на гости при приятелка в Маями. Вечерта отидохме да вечеряме в най-гъзарското заведение Versace house и на път за дома стана инцидентът. Беше един през нощта и гледате как две лъскави мадами с къси поли се борят над гумата, голям смях падна”.
Освен това във видеото лирическият герой си въобразява, че богатата дама, в ролята на Димана, му е гадже и го обсипва с скъпи и прескъпи подаръци.

“И в реалния живот съм изпадала в подобна ситуация, но в никакъв случай не се чувствам обидно, макар че е прието мъжете да подаряват подаръци на жените. Дори и на моя мъж му направих скъп подарък за рождения ден – от любов дадох 20 000 лева за златен часовник, който си беше харесал” – сподели изпълнителката.

Само осем месеца след като роди дъщеричката си Габриела, Димана е в прекрасна форма. Тя се е зарекла да навакса пропуснатото време и се е разработила с пълна пара. Вече е готово и следващото й парче, което е дуетно и ще излезе средата на ноември.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !