Зуека играе Ани Салич - скоро в "Пълна Лудница"

18.10.2009 09:00 | Видян 9342 пъти

Зуека играе Ани Салич - скоро в

След като в пилотното издание от втория сезон на „Пълна лудница” видяхме как Васил Василев – Зуека се превъплъти в ролята на Стаси от прогнозата за времето на bTV, продуцентите на шоуто разкриха, че съвсем скоро ще го видим и като Ани Салич. На талантливия актьор явно му е тръгнало на женски роли, защото и в брой 2 ще го видим в такава – на преводачката от турски език госпожица Зюзю.

А ето и какво още ще видим тази събота:
 
Епизод 2 от турския блокбастер „Сакъз”, където прелестната дъщеря на Угирн Ефенди (Румен Угрински) Мариханъм Баджак (Мария Игнатова) се появява на сцената. Баща й решава да я прати на фирмено разузнаване в къщата на Зуй и тя постъпва на работа като глуха слугиня. Но братята Рачкур (Димитър Рачков) и Силвесонур (Силвестър Силвестров) се влюбват в нея и така започва борбата за сърцето й. Рачкур първи прави любовното си признание, но как реагира Мариханъм... това ще разберем в края на епизода.

Оставаме на подобна вълна с „Шоуто на Пачков”. По сладникавата до безобразие тема „За и против турските сериали”, ТВ доайенът е поканил на кафе и малеби вечно критичната Люба Хулезич (Румен Угрински), вечно влюбената Наталия Влюбльонова (Китодар Тодоров) и суперзвездата от турския гигасериал "Сакъз" - Мариханъм Баджак. Превод в ефир - госпожица Зюзю (Васил Василев - Зуека). От другата страна е противникът на всичко турско и най-вече на турските сериали - Болен Сидеров (Алексей Кожухаров), лидерът на партия ЮРУШ.

„Хвани богат” и Ники Пънчев също се завръщат в ефира на „Пълна лудница” с благотворителната игра на трима полицаи, в полза на катаджии отказали подкуп.

В „Часът на татко” двамата „абсолютно трезви” бащи ще ни научат какво да правим, когато забравим бебето си някъде.

И не на последно място – дебют за „Звезден пенкилер” и гост-репортерът Спиро, който се е заел да разнищи въпроса за уличните търговци на плодове и зеленчуци, които държавата се опитва да изгони.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !