Аксиния с ново гадже

05.10.2009 10:00 | Видян 9733 пъти | Гласували 1

Аксиния с ново гадже

Сексапилната певицата, която налита и на жени, а дори понякога води на любимите си мъже красиви момичета за тройки, разкри в предаването на bTV "Денят е прекрасен", че той не е никак популярен в шоу и бизнес средите. Късметлии са нейните гаджета, а? Младежът бил абсолютно непознат на широката публика. Ние пък дочухме, че го наричат Тони и е достатъчно популярен в някои пловдивски и столични компании. Бил голям купонджия и любител на угаждането.

Самата Акси е бясно амбицирана да блесне в Dancing stars-2, кълнат се от кухнята на шоуто. Тя самата се сравни с куче. Няма да се изненадаме никак, ако случайно й се скъса презрамката по време на танци и се открие прочутият й бюст. Любовта на Аксиния е силно изразена във външния й вид и поведение. Певицата грее винаги и е щастлива повече от всякога.

Тя често пътува извън България - естествено с половинката си. Любимото й място е Франция. Като малка е учила френски език, а сега го усъвършенства. Акси разказва, че обожава френския език, кухнята, архитектуратa, писа Svetsko.com.

"Това с френския звучи доста двусмислено", коментират зевзеци по форумите. Не може да се каже, че е неизвестен друг един мъж, с когото Аксиния "случайно" споменавала, че е имала връзка. Още докато се подвизаваше в БНТ тя казвала "на ухо", че навремето преживяла любовна история с Бойко Борисов. Кратка, но бурна. Истина ли е, не е ли. Само премиерът и Аксиня могат да кажат със сигурност.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !