Mария ще е сред гостите на сватбата на Даниела и Андрей

21.09.2009 10:00 | Видян 24734 пъти | Гласували 4

Mария ще е сред гостите на сватбата на Даниела и Андрей

В края на месеца Мария и Митко ще пътуват до Белград, за сватбената церемония на Даниела и Андрей. Водещият на „Music Idol 3″ и „VIP Dance“ е голям приятел на певицата и това е причината тя да бъде сред гостите на тържеството, предаде dir.bg.

Самите Мария и Митко на 16 септември навършиха точно 3 години от сватбената си церемония, която бе една от най-бляскавите прояви на есента. Звездната двойка реши да отбележи годишнината по нетрадиционен начин. Точно в полунощ на 12 срещу 13 септември Митко изненада своята съпруга с огромен букет в леглото, а на 16-ти Мария отведе мъжа на своето сърце в Букурещ.

Освен романтичната екскурзия, която осъществи певицата, там тя записа и нова песен в студиото на Кости. Кости "изневери" на своята сценична партньорка Андреа и реши да напише песен специално за Мария. Идеята за проекта възникнала по време на Националното турне „Планета Дерби 2009″, когато Кости гостува на българските звезди в Русе и Стара Загора. “Песента е много интересна, напълно различна от това, което съм пяла до момента, споделя Мария. – В нея има и рага, и поп, и етно-елементи. Реших във видеото към песента да бъда доста дръзка и непредсказуема."

Преди снимките на новия си видеоклип, на 25-ти, Мария и Митко ще отлетят до Рим, за да отпразнуват две важни дати за семейството – рождения ден на Митко и годишнината от сватбата им. От сега рожденикът е планувал романтична вечеря на свещи във Вечния град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !