Кали е водеща на „След размяната”

18.09.2009 18:00 | Видян 6749 пъти

Кали е водеща на „След размяната”

На 22 септември, вторник от 20:45 часа, по PRO.BG стартира вторият сезон на „Размяна на съпруги”, най-социалното риалити предаване, правено в България. В сряда, отново в 20:45 часа ще е и живото студио „След размяната”, което ще дискутира темите и проблемите от шоуто.

Водещ на „След размяната” ще бъде Кали, която е известна с пиперливия си език и това, че казва всичко, което мисли. „Спряхме се на Кали, защото тя има много силна позиция по различни теми в обществото, изключително добре се възприема от аудиторията, а освен това има и данни за философ, какъвто всъщност иска да стане”, споделя Стойчо Керев, главен продуцент на PRO.BG.

Първата размяна, която зрителите ще видят този вторник е на две двойки от София -семейство Златинови и семейство Тагамлицки. Оксана Златинова е на 36 г. Пристига в България преди 10 години. Работила е като чистачка и готвачка, но в момента е домакиня. Съпругът й Румен Златинов е на 46 г., собственик на строителна фирма. За него Оксана споделя, че задълженията му у дома се свеждат до спането, лежането и яденето. Всички технически нередности по къщата тя оправя сама. Имат две деца  - Емил (7 г.) и Милена, която е още бебе. Семейство Златинови не правят нищо заедно, спят в отделни стаи, хранят се по различно време. Румен не прави подаръци на съпругата си. Семейният им бюджет е между 800-1000лв. месечно. 

Семейство Тагамлицки също са от София. Съпругата Десислава е на 33 г., работи като търговски директор в голяма компания. Съпругът й Ивайло е на 34 г., имал е проблем с наркотиците в миналото си, безработен. От брака си двамата имат един син – Александър. Семейство Тагамлицки правят всичко заедно. Поделят си домакинските задължения, казват за себе си, че са абсолютно взаимнозаменяеми. Месечният им бюджет е между 1800 – 2000 лв.

Редно ли е да се дава алкохол на 7 годишно дете? Защо децата мразят родителите си? Лесно ли се изтрива лепнатия етикет на аутсайдер в обществото? Трябва ли съпругата да бъде уважавана и ухажвана или трябва да се третира като даденост?      
Всичко това, в първия епизод на „Размяна на съпруги 2” - вторник, 22 септември в 20:45 часа.

На www.razmiana.probg.bg зрителите ще могат да коментират всичко, около предаването и темите в него, да гласуват за съпруга на седмицата, както и да гледат ексклузивни кадри от “Размяна на съпруги 2”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !