Виолета и Китаеца: Сватба догодина

17.09.2009 15:00 | Видян 8073 пъти | Гласували 1

Виолета и Китаеца: Сватба догодина

Една от най-коментираните двойки в попфолк жанра се очакваше да вдигне голяма сватба на 20 септември тази година.

Вчера в предаването "Открит микрофон" Виолета и Китаеца споделиха, че сватба няма да има, а двамата само ще подпишат, тъй като са прекалено заети с набирането на нови талантливи изпълнители, а липсата на време да се организират много неща, да се поканят журналисти и не малкото приятели на двойката, са ги принудили да отложат тържеството за догодина, съобщи signal.bg.

Според Ники, ако с Виолета тръгнат да правят сватба, тя трябва да бъде както си му е редът. Така двойката е решена на 20-ти септември да сключи граждански брак, за да може, когато се роди детето, то да си има законен баща и да наследи фамилията му.

Големият купон остава за догодина като Вили ще облече бялата булчинска рокля в летния сезон. Китаеца не беше скромен и заяви, че по негово мнение компанията му "Real Enterprises" ще е достатъчно утвърдена и тогава ще се направи една голяма сватба, на която ще присъстват изпълнителите й и разбира се бебенцето на звездната двойка.

Все още не се знае какъв е полът на бебчето, но за младата двойка това няма значение. "Важното е да е живо и здраво, ние ще го обичаме." - категоричен беше таткото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Пако Рабан не знаеше, че ще идва в...

Пако Рабан, който угасна днес на 88, нямаше никаква...

Творчеството на уникален православен...

Излезе от печат книгата на монах Салатиил...

Няма коментари към тази новина !

*}