Виолета и Китаеца: Сватба догодина

17.09.2009 15:00 | Видян 8540 пъти | Гласували 1

Виолета и Китаеца: Сватба догодина

Една от най-коментираните двойки в попфолк жанра се очакваше да вдигне голяма сватба на 20 септември тази година.

Вчера в предаването "Открит микрофон" Виолета и Китаеца споделиха, че сватба няма да има, а двамата само ще подпишат, тъй като са прекалено заети с набирането на нови талантливи изпълнители, а липсата на време да се организират много неща, да се поканят журналисти и не малкото приятели на двойката, са ги принудили да отложат тържеството за догодина, съобщи signal.bg.

Според Ники, ако с Виолета тръгнат да правят сватба, тя трябва да бъде както си му е редът. Така двойката е решена на 20-ти септември да сключи граждански брак, за да може, когато се роди детето, то да си има законен баща и да наследи фамилията му.

Големият купон остава за догодина като Вили ще облече бялата булчинска рокля в летния сезон. Китаеца не беше скромен и заяви, че по негово мнение компанията му "Real Enterprises" ще е достатъчно утвърдена и тогава ще се направи една голяма сватба, на която ще присъстват изпълнителите й и разбира се бебенцето на звездната двойка.

Все още не се знае какъв е полът на бебчето, но за младата двойка това няма значение. "Важното е да е живо и здраво, ние ще го обичаме." - категоричен беше таткото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Няма коментари към тази новина !