Училищният звънец би и за Стефани

15.09.2009 17:30 | Видян 6580 пъти | Гласували 4

Училищният звънец би и за Стефани

Eдна от малкото ученички в попфолка - Стефани, коментира за signal.bg. какви са за нея емоциите от първия учебен ден и как се чувства вече на училище.

"Емоцията е същата като предишните години. Бях в училище, всички много ми се радваха - учителките и съучениците ми. Тръпката си е същата като тази, когато бях по-малка" - сподели Стефани.

Тя вече си е подготвила необходимите учебни материали, които ще са и нужни за  учебната година. Стефани е 11-ти клас и сподели, че успява да съчетава учението и работата, защото има хора, които стоят зад гърба ú и я подкрепят във всичко. В началото най-трудно ú е било с участията, както знаем попфолк изпълнителите имат работа предимно в ранните часове, често и се е налагало да закъснява за първите часове, но нейните учители и директори проявили голямо разбиране. Случвало се да пропуска учебни занятия, но съучениците ú помагат с наваксването на материала.

"Моите съученици много ми се радват на успехите, развълнувани са от последното ми парче "След теб" много я обожават тази песен. Клипа също харесват, радват се много и ме подкрепят" - доволна е Стефани.

Младата певица разкри, че в момента подбира песни за дебютния си албум и се надява до края на годината да зарадва почитателите си.

"Пожелавам на всички ученици, много успехи през годината, много шестици, по-малко бягства от часовете. Пожелавам на себе си също успешна година и поздравявам всички ученици с ремикса на баладата "След теб" - завърши Стефани.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !