Елица Тодорова и Йордан Йовчев се сприятелиха във ВИП Денс

14.09.2009 13:15 | Видян 9646 пъти | Гласували 1

Елица Тодорова и Йордан Йовчев се сприятелиха във ВИП Денс

Преди малко повече от седмица, когато Тереза Маринова, която също танцува в шоуто, отпразнува рождения си ден, Елица и Йордан прекараха цялата вечер заедно.  И независимо, че са не са в един отбор, те са постоянно заедно в бексейдж зоната, където звездите следят развоя на събитията, и силно се подкрепят.

Така и двама са пример, за това какви отношения трябва да демонстрират звездите, които знаят мястото си в живота, и показват с поведението си, че добре знаят приоритетите си и първото място в шоуто не е целта на живота им.

Поради натоварената си програма, в момента Елица отказва всякакви интервюта, защото освен усилените тренировки,  извън шоуто тя непрекъснато концертира със Стоян, записват нов албум и се подготвят за сериозни концерти в Япония, Америка и Австралия.

Йордан Йовчев също не спира да се готви за състезания в чужбина и тренировките му се удвояват. Тази седмица той няма да се състезава в шоуто и причината за това са негови спортни ангажименти в Япония и Корея.

Атмосферата сред другите участници не е така розова, някои от тях дори не се поздравяват зад кулисите на сцената. От друга страна журито оценява, не по критерии за шоу, а по такива като за олимпийски игри.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !