Astella Atelier създаде линия официално облекло за малки дами

03.09.2009 13:10 | Видян 10703 пъти

Astella Atelier създаде линия официално облекло за малки дами

Майките са пример за своите дъщери. Първо от тях малките момичета научават какво е да бъдеш жена. Един от предаваните през поколения уроци на женствеността е умението да превърнем специалните поводи в красиви спомени за цял живот.
              
Като майка дизайнерът на Astella Atelier Аля Милушева вярва, че всеки празник трябва да бъде посрещнат със стил и красота. Атмосфера, ритуалите, специално избраните красиви дрехи ще помогнат на вашата малка дъщеря да осъзнае значимостта на събитието и да се докосне до изкуството да отбелязва подобаващо важните дати в живота си.
       
В навечерието на новата учебна година Astella Atelier и Аля Милушева представят първата цялостна линия детски официални рокли. Още в началото на 2006 година модната къща създава първите си модели официални детски рокли. Днес, три години по-късно, колекцията е изцяло завършена и отразява духа на марката Astella Atelier, съчетан с неповторимата детска невинност.
 
Както малките момичета копират стила на своите майки, така и Astella Atelier пренася прецизната изработка на „големите” си модели в работата с по-малките кройки. Нищо не е пропуснато или подценено, дори напротив, в колекцията и най-миниатюрните рокли са създадени с голямо внимание към детайла, материята и цвета.
Линията детски рокли подчертава момичешкото излъчване, в съчетание с прецизния дизайн, запазена марка на Аля Милушева.

„Когато създавам модели за деца, изключително важни са материите, за да се чувстват малките дами наистина удобно в официалната си рокля. В първата си детска линия избрах платове от Ungaro и Valentinо, така че малките принцеси да получат най-доброто още в първият си досег с модата.”, разказва Аля Милушева създател и главен дизайнер на Astella Atelier.
 
Детската линия е изработена от висококачествени материи като рисувана коприна и органза, студена вълна и копринен шантунг, и украсени със закачливи елементи - малки кристали „Сваровски”, панделки, дантели и бродерии. Цветовете са изцяло съобразени с момичешкия свят. Преобладава розовата и лилава гама, но иновативно съчетани в неочаквани  и красиви комбинации.  Розова орхидея, лавандула, малина, розов порцелан, червен корал, рубин, син топаз и ярък аквамарин са част от цветовете, с които вашето дете ще запомни първите си модни трепети.

Освен прекрасни модели за малките първокласнички, линията предлага стилни комбинации за деца на възраст от 6 месеца до 8 години. Независимо от повода - рожден ден, кръщене, сватба, училищно тържество и др., детските рокли на Astella Atelier ще превърнат празника на детето ви в приказно изживяване.
 
Всички модели в колекцията могат да бъдат поръчани специално с мерките на вашето дете. Нещо повече – при желание, вие и вашата дъщеря, бихте могли да покажете стил и елегантност с рокли от един и същи модел или просто с модели, които нежно си приличат. 

За да завърши напълно силуета на малките принцеси Astella Atelier подготвя линия детски палта за есента и зимата.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !