Петър Лашов празнува 6-ти рожден ден на "Най- клуб"

02.09.2009 17:40 | Видян 8274 пъти | Гласували 3

Петър Лашов празнува 6-ти рожден ден на

С отбрани напитки и щур купон ще посрещне популярният бизнесмен Петър Лашов своите гости на 6-тия рожден ден на култовия „Най клуб”. На 09.09.`09г. от 23 часа в обновеното и като интериор, и като идеи заведение ще започне празникът, който се очаква отново да продължи до ранни зори. Победителката в последния сезон на „Мюзик Айдъл” Магдалена Джанаварова ще демонстрира завидните си гласови данни заедно с колегите си Тео и Нора, а високият градус на настроението ще поддържа до малките часове на нощта Кали. Водещ на събитието ще бъде Димитър Рачков, а специалните изпълнения на извънредните участници в „Мюзик Айдъл” Марин и Мустафа ще взривят хумористичните очаквания на празнуващите.

Нови идеи за овладяване на кризата въвежда г-н Лашов в култовото заведение. Драстично намаление на цените и привлекателни отстъпки за всички гости, които искат да се забавляват със своите компании, вече ги очакват в „Най клуб”. Петър Лашов ще изненада посетителите с нов ВИП-салон, обособен в клуба специално, за да осигури уют и комфорт по време на  сватби, частни и фирмени партита. Салонът разполага с 250 места, собствен оркестър и бар, а големи отстъпки очакват решилите да се потопят в атмосферата на собствено заведение за своя празник.

„Искам още веднъж да благодаря на всички наши партньори за подкрепата, която ни оказват в условията на финансова криза, отразяваща се вече във всички бизнес сфери. Демонстрирахме характер и воля, не спряхме да се развиваме въпреки всички трудности. И ще продължим.” – сподели г-н Лашов.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !