Светльо Витков ошамари певец на сцената

17.08.2009 15:30 | Видян 7317 пъти | Гласували 1

Светльо Витков ошамари певец на сцената

Екшън, достоен за кръчмарска свада от краен квартал, се разигра по време на феста Spirit of Burgas. Около 3 ч. сутринта през втория ден на фестивала на сцената "На тъмно" излязоха момчетата от "Сърмата Хари Коптор Микс".

Тъкмо когато вокалът, известен като Цецо Сърмата, реши да изпее нещо на феновете си, на сцената се качи Светльо Витков от "Хиподил". Тези, които си помислиха, че ще последва дует, бяха излъгани, тъй като единственото нещо, което се случи, беше мощен шамар през лицето на Сърмата.

След като му се завъртя главата, нападнатият певец все пак реши да се върне пред микрофона и да си изпее песента. Витков обаче му изкрещя, че му забранява да пее. Биячът, известен и с уменията си по карате, последва жертвата си и зад сцената. Там обаче охраната на феста се намеси и Светльо Витков, придружен от мускулест младеж, си тръгна от феста.

"Не се стигна до гонене. Той сам пожела да си тръгне. Единствената намеса на охраната беше зад сцената, когато имаше необходимост двамата певци да бъдат разделени един от друг", обясни за "Монитор" шефът на фестивалите и концертите в бургаската община Михаил Куцев. По думите му физическата саморазправа на Витков е била породена от личен конфликт между него и другия изпълнител.

Час по-рано на друга сцена Светльо Витков и Легендите се вихриха пред няколкостотин свои почитатели. Между парчетата хиподила осмиваше свои колеги - поп изпълнители. Жертва номер едно се оказа Графа, след което не беше пощадена и Мария Илиева, пише "Монитор".

За щастие на меломаните на фестивала участие взеха и банди, които доведоха до Бургас и стотици чужденци, които искаха да ги чуят. Fait No More, Fun Lovin Criminals и De Phazz подлудиха публиката и утвърдиха "Духът на Бургас" като най-мащабното и качествено музикално събитие на територията на страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !