Звезда от премиерни тв сериали с бодибилдинг медал

18.10.2024 14:57 | Видян 97 пъти

Звезда от премиерни тв сериали с бодибилдинг медал

Антон Порязов е звезда на тръгналия преди седмица нов сериал на БНТ Деца на времето и на току-що завършената и чакаща излъчване по Нова поредица Майките, а тези дни той спечели и бронз на международен турнир по натурален културизъм.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Господин Порязов, доволен ли сте от стартиралия втори сезон на първия български сериал с чуждестранен режисьор?

Разбира се. Вторият сезон на Деца на времето, който в следващите два месеца се излъчва всеки съботен следобед от 15,30 ч. по БНТ наистина е първият роден сериал с чуждестранен режисьор. Монк Ноу има световно признание заради работата си за големи международни кинопродукции. А моят герой, който е щур инженерен гений, създал машина на времето, с която децата пътешестват напред-назад през вековете е култов образ. Щастлив съм и съм благодарен и за участието в сериала Майките на Нова, по който приключих работа, защото той е важен за обществото като кауза срещу домашното насилие. Трябва да излезе на екран до края на годината или в началото на 2025 г. Специално искам да отбележа удоволствието да работя с режисьора Виктор Чучков, който е един от най-добрите според мен и се радвам, че не за първи път действаме заедно.

Вярно ли е, че вече не се снимат американски продукции в Бояна и киноцентърът се подготвя за превръщане в жилищен комплекс за богатите?

Не е вярно, разбира се, точно завършваме американска продукция на режисьора Уилиам Кауфман, известен в цял свят с The Channel и The Hit List, така че киноцентърът си работи. Нямам право да кажа кой е звездата на филма. Това е военен екшън, в който играя украински водач на тактическа група. Имам някобко сцени. Определено физиката ми помогна за ролята. Точно се подготвях за участие в бодибилдинг състезание. Ходех на снимки с кутии с ориз и краставици, грижливо разделени на порции. Не пипнах нищо от кетъринга, но в него беше включена моята лична марка протеин Power2Go.

За какво състезание говорите?

Спечелих бронзов медал в категория Натурална мъжка физика на международен турнир на Световната федерация за натурален бодибилдинг WNBF. Имаше представители на Франция, Израел, Турция. Освен мен нямаше други актьори, но имаше колега от Софийската опера, който беше много „фитнат” – разбивач на мита, че певците на класическа музика винаги са закръглени...Явих се в три категории по височина. Благодаря много на треньора ми Слави Горанчовски – единствения българин с бронз на МВистър Олимпия в Лас Вегас, на luxdom.bgq GR8 estates, Арнолдс Фуудс, на Шидо фитнес, където тренирам. Прецедент е абсолютен дебютант да вземе медал. Смятам да продължа, за да спечеля злато догодина. Школата на НАТФИЗ ми помогна да нямам сценична треска, да изработя сценично поведение, за което получих добри коментари от екпертите. Трябва да се подкрепят хора като Стан Събев и Тодор Найденов, които прокравт пътя на натуралния културизъм в България. Изобщо, трябва да се подкрепя целия ни спорт. Затова и приех да бъда водещ на световната купа и световното първенство по акробатика в Бургас. Водих и Анимес Уърлд Старс –за първи път от 20 г. имахме у нас световно първенство с участието на повече от 10 държави.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кметът и СО на съд за нагласен конкурс

В понеделник Столичната община и кметът Терзиев са на...

Д.Вълчев и М.Райков са...

Вицепремиерът от Тройната коалиция Даниел Вълчев, декан...

Няма коментари към тази новина !