Мистерията на българските гласове на една сцена с Молец, изпълнителите не се разделят

16.10.2024 14:37 | Видян 104 пъти

Мистерията на българските гласове на една сцена с Молец, изпълнителите не се разделят

"Няма да се плашите, молецът продължава напред", са финалните думи в обръщението на групата в социалните мрежи

Финалът на турнето на група МОЛЕЦ наближава с мащабния им концерт на 21 ноември, носещ името „МОЛЕЦ - ПОСЛЕДНОТО - 21.11.“. Специалният проект ще включва редица талантливи артисти, а най-новото попълнение към програмата е участието на „Мистерията на българските гласове“.

На сцената на Арена София ще чуем изцяло нова песен от МОЛЕЦ заедно със завладяващия хор – колаборация, която ще бъде изпълнена за пръв и последен път по време на най-големия концерт на групата до момента. Турнето на МОЛЕЦ, което премина с напълно разпродадени концерти в Пловдив, Варна, Велико Търново ще завърши с най-амбициозния спектакъл на групата от тяхното създаване.

Шоуто на 21 ноември ще включва живи инструменти, още повече танцьори и редица нови изненади. Хилядите фенове, които ще напълнят Арена София ще се насладят на няколко неиздадени нови песни, сред които и песента „ВЯТЪРА“ в колаборация с „Мистерията на българските гласове“. А също така ще чуем и няколко от добре познатите ни песни с изцяло нови аранжименти, в които специално участие ще вземе прочутият в цял свят български женски хор. Впечатляващата група „TRIGAIDA“, която преплита българския фолклор със съвременната електронна музика отново ще подгрява публиката, която ще се наслади на специално обновената програма.

"Горещите новини в интернет невинаги са самата истина" - с тези думи дуетът официално отрече слуховете, че се разпада.

Юли Славчев, Крис Макаров и целият екип, който стои зад българското дуо, публикуваха видео обръщение към феновете си в официалния профил на групата в Instagram.

Изпълнителите казват, че не само не се разделят, а бандата е по-силна от всякога.

Според тях основна причина за нашумелите спекулации за разпадането на групата е името на предстоящото събитие, което е наречено "последно", защото МОЛЕЦ имат нужда да посветят времето си на създаване на ново творчество - турнето и множеството концерти тази година не са им позволили да се отдадат изцяло на това начинание.

"Няма да се плашите, молецът продължава напред", са финални думи в обръщението.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-нещастният човек на земята е...

"Най-нещастният човек на земята е държавен чиновник -...

Съдът отмени уволнението на Морфов от...

Софийският районен съд отмени уволнението на режисьора...

Няма коментари към тази новина !