Кание казал на Бианка Ченсори, че иска да прави секс с майката й, докато тя ги гледа

14.10.2024 10:43 | Видян 659 пъти

Кание казал на Бианка Ченсори, че иска да прави секс с майката й, докато тя ги гледа

Кание Уест каза на съпругата си Бианка Ченсори, че иска да прави секс с майка й, докато тя го гледа, твърди негов бивш асистент в смущаващ съдебен процес.

Влиятелна и бивша звезда на OnlyFans Лорън Пишота съди Уест през юни за предполагаем сексуален тормоз и преследване, докато е работила за него през 2021-22 г.

Сега, ново актуализирано дело от 88 страници, заведено в петък вечерта и получено от DailyMail.com, прави десетки смущаващи нови твърдения.

Сред тях беше „извратът“ на Уест да иска да прави секс с майките на своите сексуални цели, за което той често говореше.

В делото се твърди, че това включва Censori, 29, която по това време все още не е била негова съпруга, „по-скоро негов участник/служител в секс парти на повикване“.

Твърди се, че той е изпратил на Pisciotta екранна снимка на 28 септември 2022 г. на текстов разговор между него и Censori относно желанието да прави секс с майка й.

'Искам да чу**м майка ти. Преди тя да си тръгне“, графично написа той, се твърди в иска.

Според документацията той попита Пишота: „Трябва ли да добавя, че имах предвид, че искам да ме гледаш как чукаш майка си“.

По това време Сензори беше в САЩ с работна виза, а майка й Александра беше на посещение в Лос Анджелис от родната им Австралия.

Pisciotta твърди, че Censori е отговорил на текстовете на West, тъй като това е било „начин, настояван и изискван от [West]“ тя и други да запазят работата си като визи.

„Това е, което тя написа... тя (Александра) е омъжена. Ще пречука някого този уикенд и ще ти кажа следващия път, когато си вътре в мен“, каза Уест на Пишота от предполагаемия отговор на Censori минути по-късно.

Друг път се твърди, че Уест е изпратил съобщение на Пишота на 13 септември 2022 г. за „модел от A-списъка“, с който е „решен“ да прави секс, и я е поискал да бъде модел за кампанията му за слънчеви очила.

„[Млад моден модел от A-списък] по-добър ли е за мен от [различен моден модел от A-списък]? Как да й кажа, че трябва да чукам майка й, здраво.

Censori е бил подложен на друго сексуално робство за Уест много преди да се оженят, според делото, включително в офисите на Yeezy в Лос Анджелис.

Пишота твърди, че Уест е използвал връзките си в компании като Adidas и Gap, за да получи работни визи за трафик на жени в САЩ за секс.

Дадоха им „неясни длъжности“ в неговите компании и ги накараха да подпишат NDA за своя опит. Censori първоначално беше типичен пример за това.

В делото се твърди, че той често е правил секс със служители и „списък с ротационни гости“ в офисите на неговата компания Yeezy.

На служителите беше наредено да построят импровизирани спални, състоящи се от матрак на пода, възглавници и одеяло в стаята или дори само килер.

Той също така е използвал баните и съблекалните на персонала, твърди делото.

Делото твърди, че Уест е изпращал на Пишота странни текстове за Censori зад гърба й, обикновено със сексуален характер и често смущаващи.

„Чувствам се сякаш Бианка е дошла в Ел Ей, за да чука колкото се може повече хора и да разбие бракове и да превърне други момичета в мотики“, се твърди в съдебния процес, който той пише на 25 юни 2022 г.

— Нещо повече с нея. Тя е твърде умна. И тя каза, че се прави на архитект.

„[Името не се споменава] ме удари и тя е пълна мотика, след като Бианка се сприятели с нея. Тя е друг човек.

[Служител на Yeezy] се влюби в нея. Тя нанася щети... Какъв е нейният потенциал...

„Тя беше наистина неподходяща в офиса на Adidas. Движенията й са твърде очевидни.

Понякога фантазиите на Уест за Pisciotta и Censori си взаимодействаха, като например един заявен текст на 17 май 2022 г.

„Буквално тъкмо четях тази история, за която тя (Censori) ми написа“, започна той.

„Историята беше за един човек, който й извади пишката си, след като тя показа бразилското си дупе и беше с ширината на кутия кока-кола.

„И аз си мислех как ще бъдеш прецакан от [името не се споменава].“

Съдебният иск обяснява, че част от задълженията на Pisciotta - които включват да бъде на разположение на Уест 24 часа в денонощието - е да организира транспорт за жени, за да го посрещнат.

„В един такъв случай, през август 2022 г., след като [Pisciotta] беше уредил пътуване с Uber, Kanye West a.k.a. Ye и Bianca Censori [ѝ] се обадиха, искайки да обсъдят оргията (пет-някои), в която бяха участвали предишния ден,' исковата молба твърди.

Censori започна работа за West в Yeezy през ноември 2020 г. и отношенията им се разгорещяваха по времето, когато Pisciotta работеше там.

Уест пусна песен, вдъхновена от нея, озаглавена „Censori Overload“ в Instagram Stories на 7 декември 2022 г. и те се ожениха по-късно същия месец.

Това беше само няколко седмици, след като Пишота каза, че е била уволнена и Уест се отказа от обезщетение от 3 милиона долара и не плати разходите си.

Признаците в делото, че Уест и Сенсори се сближават, включват инцидент от 7 август 2022 г., когато той помоли Пишота да организира пътуване с Uber за служителка на Yeezy до едно от секс партитата на рапъра.

„Ye и Bianca Censori се свързаха с [Pisciotta] поотделно на следващия ден, за да я разпитат относно заявеното пътуване с Uber“ и да обсъдят партито.

И двамата й казаха, че „и двамата бяха много разстроени, когато конкретна жена, която поканиха, не се появи на секс партито им“ и двамата я обвиниха, че нарочно не го е резервирала.

Пишота трябваше да се извини и на двамата, но „за щастие“ Уест й каза, че „вече няма проблеми, защото не е направила точно както той каза.

„[Жената[ така или иначе беше в цикъл. Тоооооооооооооооооолооооооооооооолооооооооооооооооljовъо", пише в съдебния процес.

Уест и Сенсори често са били засичани заедно след брака си, обикновено с Сензори, облечен в изключително разголено или скандално облекло.

TMZ заяви в понеделник сутринта, че рапърът и съпругата му са се разминали известно време и „евентуално“ планират да подадат молба за развод.

Но часове по-късно малко вероятната двойка изглежда потвърди, че все още са заедно, докато опаковаха PDA в Токио във вторник, оставяйки семейството на Бианка „много объркано“.

Друг неназован бивш служител на Yeezy твърди в отделно дело, че Уест го е инструктирал да накара частни следователи да „следят“ съпругата му, докато тя е била в чужбина, и твърди, че прекомерната употреба на азотен оксид е довела до „непостоянно поведение“ от звездата.

„Особено забележителна задача на Йе беше да накара Доу да наеме частни детективи, които да проследят и „следят“ съпругата му Бианка Ченсори, когато тя пътуваше сама, за да посети семейството си в Австралия, без знанието на г-жа Ченсори“, се казва в делото.

Pisciotta подробно описва предполагаемите болни сексуални мании на Уест и неговия фетиш, че също иска да спи с майките на своите мишени - включително семейството на Censori.

Делото засяга неговите уж скандални секс партита и пълния ужас от неговите неонацистки възгледи, включващи изпълнени с омраза изказвания и принуждаване на персонала да рисува свастики.

Най-сериозното й твърдение беше, че години преди тя да работи за него, той я е упоил и изнасилил - като се твърди, че е признал само в последните си седмици като неин шеф.

Уест отрече твърденията в първоначалния си иск, като ги нарече "неоснователни" и я обвини в "изнудване и изнудване", но все още не е представила защита.

Адвокат на Уест не отговори веднага на искането на DailyMail.com за коментар относно актуализираната жалба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синелибри продължава с ново...

Десетото издание на Синелибри прегръща инициативата...

Световен и европейски шампион по...

Два дни преди да навърши 40 години Иво Ангелов...

Няма коментари към тази новина !