Марио Брадъра целува в гейбар(ВИДЕО)

14.10.2024 10:30 | Видян 273 пъти

Марио Брадъра целува в гейбар(ВИДЕО)

Марио влезе в Къщата на „Биг Брадър“ с думите „Писна ми от тези лесбийки, джендъри и пендъри!“

34-годишният съквартирант в Къщата на „Биг Брадър“ Марио е бръснар и пее в църковен хор, завършил е Семинарията и се надява един ден да стане свещеник.

Поведението му в Къщата обаче е доста противоречиво. Още първата вечер той се напи, залита пада и типично по пиянски се опита хъшлашки да флиртува с дамите докато говори за господ и за вярата.

Във визитката си Марио се оплака, че все попада на лесбийки и заяви „Писна ми от тези лесбийки, джендъри и пендъри!“. Какво точно трябва да значи това не е ясно защото разкритие на LifeOnline.bg показва, че Марио е бил чест посетител в известен сред ЛГБТ общността в столицата бар.

Наш репортер дори откри видеодоказателство от една от лудешките гей вечеринки, на които Марио присъства и очевидно много се забавлява.

Камера е запечатала възпитаникът на Софийската семинария Марио да танцува страстно и дори да се целува с небезизвестната столична драг кралица Никол Бърборини в столичен гей бар.

ВИЖ ВИДЕО ТУК!

ВИДЕОДОКАЗАТЕЛСТВО: Марио (с бялата тениска и русите кичури) се забавлява в столичен гей бар в компанията на "лесбийки, джендъри и пендъри!“...

„Да, това е той – Марио, който сега е в Къщата на Биг Брадър!“, потвърди Бърборини пред репортер на LifeOnline.bg, и допълни, че случката е от 2022 година. На въпроса имала ли е нещо повече от танци и прегръдки с бъдещият свещеник, момчето в рокля реши да запази дискретност и отговори лаконично:

„Каквото и да е имало, не помня, защото беше безпаметна нощ и ми се губят моменти…“.

В Кастинга за сезона на завръщането на Биг Брадър присъстват откровено бисексуалната Анжела Ташева, лесбийката Кристи, модел на гей бельо Виктор и транссексуалната под прикритие Ивонне, за която LifeOnline.bg вече ви разказа.

Дали Марио кръстосва по левия и десния тротоар можем само да гадаем, но е известно, че е имал тежко детство с майка шизофреничка и баща, който решава да го остави в дом за деца лишени от родителски грижи.

В тези учреждения не са рядкост случаите на сексуално насилие от по-големите към по-беззащитните.

Да не забравяме и че сред църковните и божиите служители също се спотайват скрити мъжеложници, а мисълта за разкритата за мрежа за сексуални престъпления в католическата църква отвъд океана направо кара косите ни да се изправят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синелибри продължава с ново...

Десетото издание на Синелибри прегръща инициативата...

Световен и европейски шампион по...

Два дни преди да навърши 40 години Иво Ангелов...

Няма коментари към тази новина !