Защо Уилям бе тъжен до Бекъм

08.10.2024 10:33 | Видян 288 пъти

Защо Уилям бе тъжен до Бекъм

Принц Уилям беше „малко тъжен“ след срещата си с Дейвид Бекъм, твърди кралски експерт.

Уилям се срещна с бившия капитан на Англия в RAF Northolt, където отпразнуваха успешното многомилионно обжалване на London Ambulance Service за два нови хеликоптера. Това беше кауза, близка до сърцето на 42-годишния Уилям, тъй като принцът е патрон на благотворителната организация.

Двамата бяха всички усмихнати по време на събирането си, дори подписаха въздушните линейки заедно. Бившият английски ас се събра отново с приятеля си, след като подкрепи кампанията на Omaze за увеличаване на средствата.

Кралският редактор Роя Никха в The Sunday Times обаче смята, че Уилям е бил „малко тъжен“, че не е успял да тества един от хеликоптерите. Това идва само седмица след като престолонаследникът призна, че летенето му „липсва“ и „не може да спре да мисли“ за хеликоптери.

Говорейки за Royals с Роя и Кейт, журналистът каза: „Мисля, че Уилям беше малко тъжен, защото въпреки че влязоха в пилотската кабина и си поиграха малко вътре в хеликоптера, той трябваше да е летял от RAF Northolt в лондонската болница в White Chapel, защото, разбира се, [е] много близо до сърцето му.

„Той е патрон на London Air Ambulance и е бил пилот на хеликоптер за East Anglian Air Ambulance, а преди това е бил пилот на хеликоптер за търсене и спасяване на RAF. Така че той обича да продължава да лети нагоре.

Уилям напусна въздушната линейка на Източна Англия през 2017 г., за да поеме кралски задължения на пълен работен ден. Разбираемо е, че лошото време по време на посещението му в RAF Northolt попари всички надежди той да лети с един от новите самолети.

Принцът призна, че му липсват дните на летене по време на скорошно посещение в централата на Уелската въздушна линейка в Ланели, Южен Уелс. Той каза: „Не мога да спра да говоря за хеликоптери и медицински комплекти и всякакви други.

„Съжалявам, че дълги години се лутам за това. Липсва ми всичко. Много искам да остана още малко.”

Междувременно бившият ас на Манчестър Юнайтед Дейвид, 49, и Уилям станаха добри приятели през последните години, прекарвайки времето си заедно на BAFTA през февруари и посещавайки различни футболни мачове заедно.

Футболистът се появи във видеото на принца и принцесата на Уелс, поздравяващи отбора на Великобритания след Олимпиадата в Париж през 2024 г. и преди това участваше в някои от техните кампании. А преди две години той се присъедини към двойката Earthshot награди в Бостън.

Източник: Express

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ку-Ку Бенд забиват Нирвана в новия...

Великолепните музиканти от „Ку-Ку Бенд“ и очарователната...

Екокампания стартира в 10 области

Нова екокампания под название "Природа? SOS!"...

Няма коментари към тази новина !