Руският двойник на Ди Каприо пратен да се бие в Украйна, станал твърде дебел

08.10.2024 10:22 | Видян 429 пъти

Руският двойник на Ди Каприо пратен да се бие в Украйна, станал твърде дебел

Руснак, който си направи име като двойник на Леонардо ди Каприо, се подписа да се бие в Украйна, след като се твърди, че е напълнял за ролите на холивудската звезда.

41-годишният Роман Бурцев участва в различни актьорски и рекламни концерти в ролята на актьора, спечелил Оскар, и се надяваше, че необичайната му прилика с холивудската суперзвезда ще му донесе слава, богатство, жена и деца.

Бившият ИТ специалист имаше малък успех, получавайки роли в реклами, включително една за водка Five Lakes, съобщава The Sun.

Но според съобщенията Бурцев се е борил с теглото си от 2016 г. и постепенно е видял, че ролите пресъхват.

Преди да се присъедини към руската армия, Бурцев - който е известен като руския Ди Каприо - все още живееше с родителите си и котка в апартамент под наем, предоставен от държавата в Подолск, близо до руската столица Москва.

Говореше се, че няма пари и напоследък вършеше странна работа на пазар и железария. Не е ясно на какво основание е постъпил в редиците на руската армия.

Страната понесе ужасяващо големи загуби в Украйна, откакто руският президент Владимир Путин започна пълномащабната инвазия през февруари 2022 г.

Министерството на отбраната на Обединеното кралство смята, че Русия „вероятно е претърпяла над 648 000 жертви“ от началото на конфликта и руското ръководство е прибягнало до все по-отчаяни мерки, за да замени своите убити и ранени войници, включително освобождаване на затворници, за да се бият на фронтовата линия.

Още през юли руският парламент значително удължи максималната възраст, на която мъжете могат да бъдат мобилизирани с най-малко пет години, до 70-годишна възраст в случая на най-високите офицери, съобщава Ройтерс.

Въпреки че боевете на фронтовата линия са известни като опасни, постоянната нужда на Путин от повече хора означава, че на теория държавата е готова да плаща добре на новобранците.

Тези, които подпишат договори и завършат обучение, имат право на плащане от £16 000 и £1625 на месец - доста над средната руска заплата.

Още през юли Business Insider че руският закон по онова време дава право на семействата на войници, убити в бой, плащане на 8,8 милиона рубли, както и още 5 милиона рубли от мярка, приета веднага след началото на войната.

Експерти казват, че в комбинация с плащания от 1 и 3 милиона рубли от местните власти, повечето семейства биха получили еднократни плащания от около 14 милиона рубли (£111 178).

Докладите обаче сочат, че получаването на заплащане не винаги е лесно, като се разпространяват истории за това, че руското министерство на отбраната е „забравило“ да се съпротивлява на наетите войници, което означава, че те пропускат бойни заплати и изплащания за семействата си, ако бъдат убити, според Forces News.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ку-Ку Бенд забиват Нирвана в новия...

Великолепните музиканти от „Ку-Ку Бенд“ и очарователната...

Екокампания стартира в 10 области

Нова екокампания под название "Природа? SOS!"...

Няма коментари към тази новина !