Нов съдия гледа делото на Пи Диди

07.10.2024 16:10 | Видян 118 пъти | Гласували 1

Нов съдия гледа делото на Пи Диди

Делото срещу рапъра и продуцент Пи Диди (Шон Комбс) с е възложено на нов съдия без обяснение за промяната, предава CNN. Напомняме, че той е обвинен за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. От съдебната преписка става ясно, че делото му е преразпределено на съдия Арун Субраманиан, който за първи път е номиниран от президента Джо Байдън през 2022 г. и заема поста през 2023 г.

Субраманян е прекарал по-голямата част от кариерата си като адвокат по граждански дела, свързани със сложни спорове, в адвокатската кантора Susman Godfrey. Преди да се присъедини към кантората, той работи като адвокатски сътрудник на съдията от Върховния съд Рут Бейдър Гинсбърг.

Не беше дадено Делото на Комбс първо беше разпределено на случаен принцип на съдия Андрю Картър, който беше номиниран от президента Барак Обама през 2011 г.

Картър отказа да пусне Диди под гаранция и нареди той да бъде задържан в затвора в очакване на процеса. В края на дългото съдебно заседание съдията заяви, че не може да намери условия, които да го накарат да освободи музикалния магнат с оглед на обвиненията в подправяне на свидетели и физическо насилие. Комбс е обжалвал решението. В момента той е в затвора и се намира в Метрополитенския център за задържане в Бруклин, Ню Йорк, в очакване на наказателния процес.

Напомняме, че Диди беше арестуван по-рано този месец и обвинен в заговор за рекет, трафик на хора с цел сексуална експлоатация и транспортиране с цел проституция, и не се призна за виновен по обвиненията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Нов съдия гледа делото на Пи Диди

Делото срещу рапъра и продуцент Пи Диди (Шон Комбс) с е...

Крал Чарлз ще „прекъсне лечението на...

Крал Чарлз ще прекъсне лечението си на рак, докато...

Няма коментари към тази новина !